ΚΡΑΝΟΣ YOHE FLIP-UP 935SV ΜΕ ΔΩΡΟ ΣΥΣΚΕΥΗ BLUETOOTH HQ ΑΠΟ €99,90!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΝΩΝ YOHE.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

 

Τα Flip-Up κράνη YOHE 935SV, με τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας ECE R 22.06 που κυκλοφορούν στην χώρα μας με την φθηνότερη τιμή της Ευρώπης (από €99,90) κατέχουν κορυφαία & αξεπέραστη σχέση ποιότητας τιμής, διατίθενται πλέον στην ελληνική αγορά στην ίδια έως τώρα τιμή μαζί με δώρο ένα BLUETOOTH HQ με δυνατότητα συνδεσιμότητας σε 2 κινητά ταυτόχρονα.

Τα ανοιγόμενα κράνη YOHE 935SV είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας ECE R22.06 και ως προς τις πινακίδες σήμανσης.

Επίσης κατασκευάζονται με 2 μεγέθη εξωτερικών κελύφων (XS-S)-(M-L-XL-XXL)

Με βάρος: 1550±50g για μεγέθη XS-S & 1650±50g για μεγέθη M-L-XL-XXL

Είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών στις καλύτερες τιμές της Ευρώπης.

Τιμή για μονόχρωμα: €99,90 - Τιμή για γραφικά: €109,90 μαζί με ένα BLUETOOTH ειδικά σχεδιασμένο για αναβάτες μοτοσυκλετών.

Η συγκεκριμένη συσκευή BLUETOOTH προσφέρει πλήρη πρακτική διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και μουσικής, με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Με μικρόφωνο HD, ακουστικά Hi-Fi και λειτουργία hands-free μπορεί πραγματικά να σας λύσει τα χέρια.

Διαθέτει λειτουργία ηχητικών φωνητικών προτροπών-επιβεβαιώσεων στα Αγγλικά για εύκολη χρήση και ρύθμιση. Συμπεριλαμβάνεται φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

Η YOHE είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής που όπως προκύπτει και από το επίσημο έγγραφο της έγκρισης-πιστοποίησης ECE R 22.06 αποτελεί την κύρια επιλογή των διασημότερων brands - 50 τον αριθμό σε όλον τον κόσμο - τα οποία προωθούν τα μοντέλα της YOHE με το δικό τους λογότυπο και χωρίς καμία απολύτως διαφορά καθώς χρησιμοποιούν την ίδια έγκριση.

Το συγκεκριμένο μοντέλο 935 SV συναντάτε στην Ευρωπαϊκή αγορά με πολλά διαφορετικά ονόματα και μόνη διαφορά αυτή των χρωμάτων-γραφικών και της κατά πολύ ακριβότερης τιμής που φτάνει έως και τα 180 €.