ΜΟΤΟ ΜΠΑΚΩΣΗΣ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ CFMOTO & NIU ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μια νέα κάθετη μονάδα, για τις μοτοσυκλέτες και scooter των δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιριών CFMOTO και NIU, δημιουργήθηκε στην καρδιά της Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ιωαννίνων 202 στη Λάρισα. Στόχος η κάλυψη των αναγκών τόσο των Λαρισαίων φίλων των δυο τροχών όσο και των γύρω περιοχών.

Στον εκθεσιακό χώρο του νέου καταστήματος υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα μοντέλα της CFΜΟΤΟ, των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της ΝIU, πλήρης γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και τεχνική υποστήριξη. Το προσωπικό της εταιρίας καθώς και οι ιδιοκτήτες διακρίνονται για την υπευθυνότητα και την πελατοκεντρική τους φιλοσοφία και είναι σε θέση να παρέχουν κορυφαία εξυπηρέτηση τόσο κατά την πώληση όσο και στην υποστήριξη μετά την αγορά του μοντέλου επιλογής. Επίσης η κάθετη μονάδα ΜΟΤΟ ΜΠΑΚΩΣΗΣ CFMOTO & NIU διαθέτει τα εμπορικότερα μοντέλα για test ride ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να σχηματίσουν προσωπική άποψη για την οδική συμπεριφορά του μοντέλου που τους ενδιαφέρει.

Η Εταιρία των αδελφών Μπακώση μετρά πάνω από 40 χρόνια ζωής με αντικείμενο την κατασκευή εξατμίσεων όπου έως και σήμερα κατέχουν σημαντική θέση στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία. Παράλληλα χάρις στο πάθος για τους δυο τροχούς λειτουργούν εκτός της κάθετης μονάδας CFMOTO & NIU στη Λάρισα άλλα τρία καταστήματα δικύκλων, δυο στα Τρίκαλα και ένα στην Καρδίτσα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τρίκαλα: 2431305547 / 2431024735 Καρδίτσα: 2441071985 και Λάρισα CFMOTO & NIU 2410626220 ΜΟΤΟ ΜΠΑΚΩΣΗΣ

Η NIU (NASDAQ: NIU), ιδρύθηκε το 2014, και είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων αστικής μετακίνησης παγκοσμίως, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, που σέβονται το περιβάλλον, και βελτιώνουν την ζωή του χρήστη χαρίζοντας του πανεύκολα ελευθερία μετακίνησης στην πόλη, γεμάτη στυλ, άνεση και τεχνολογία. Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δίκυκλων με μπαταρία λιθίου παγκοσμίως, η Niu ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία των έξυπνων ηλεκτρικών δικύκλων. Οι μπαταρίες λιθίου NIU Energy™ 4ης πλέον γενιάς εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στον χρόνο, κορυφαία δύναμη και αυτονομία, ενώ είναι ελαφρύτερες και ασφαλέστερες από ποτέ. Η NIU εξακολουθεί να διατηρεί αμείωτο τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξής της, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 1.000.000 πωλήσεις ηλεκτρικών δικύκλων παγκοσμίως, σε 38 χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής, ενώ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής σε 20 ψηφιακές πλατφόρμες ολιγόωρης ενοικίασης(sharing) δικύκλων (σε 13 χώρες), ανάμεσά τους και η LIME.

Τα scooter της NIU έχουν διακριθεί για την σχεδίαση τους έχοντας τιμηθεί με πάνω από 7 διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία το Red Dot Design Award, το IF Design Award, το iDEA (ΗΠΑ) και το Ιαπωνικό G Mark (Good Design Award).

Η CFMOTO, ιδρύθηκε το 1989 και διαρκώς επενδύει στην εξέλιξη, την κατασκευή, την προώθηση και την παράδοση υψηλής ποιότητας μοτοσυκλετών και οχημάτων παντός εδάφους ATV. Τα προϊόντα της διανέμονται, μέσω περισσότερων από 3000 συνεργατών, σε όλο τον κόσμο. Η CFMOTO ανεβαίνει διαρκώς στις υψηλές θέσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας powersports και παραμένει προσηλωμένη στην παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης. Η πολυπληθής ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της CFMOTO, αποτελείται από περισσότερους από 200 υπαλλήλους, δραστηριοποιείτε σε πέντε χώρες. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 540 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ανεξάρτητα πνευματικά δικαιώματα, και η προσπάθεια για καινοτομία αντανακλάται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της. Παράλληλα μέσω των στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαία brand όπως αυτό της KTM, είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικής κατασκευής και επιδόσεων μοτοσυκλέτες με αντιπροσωπευτικό δείγμα το νέο ΜΤ 800.