ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜPS MANOLAKAKIS PARTS SPECIALISTS

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Γιάννη Μανωλακάκη ΜPS παραβρεθήκαμε την Παρασκευή 20/5/2022. Σε έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό χώρο στην οδό Ιδομενέως 114 στο Ίλιον και μετά από μεγάλο διάστημα λόγω πανδημίας που ανάλογα event είχαν σταματήσει, πλήθος φίλων, πελάτων και συνεργατών συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του καταστήματος να τιμήσουν και να ευχηθούν καλές δουλειές!

Η βραδιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν μια βραδιά γεμάτη μουσική, ποτά, εκλεκτά εδέσματα με ευχάριστη διάθεση και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του νέου καταστήματος.

Το νέο κατάστημα MPS αποτελεί πραγματικά τόσο από άποψη εγκαταστάσεων όσο και από την ποικιλία προϊόντων που διαθέτει ένα από τα πληρέστερα και εντυπωσιακότερα καταστήματα στον τομέα των ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ στην αγορά.

Στο νέο κατάστημα οι φίλοι των δυο τροχών μπορούν να βρουν γνήσια ανταλλακτικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, KTM, Piaggio, Sym κ.α καθώς και πολλών after market εταιριών τόσο στον τομέα των ανταλλακτικών όσο και στον τομέα της βελτίωσης.

Στο ειδικό τμήμα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας του MPS υπάρχει ποικιλία προϊόντων γνωστών εταιριών όπως Revit, Νοrdcode, LS2, Givi, Kappa, Axo, Winger κ.α

Πέραν των παραπάνω, ειδικής αναφοράς χρήζει η νέα συνεργασία του MPS με την SUNRA στην διάθεση των ομώνυμων ηλεκτροκίνητων μοντέλων scooter.