Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Αισιόδοξα τα πράγματα για την νέα γενιά: Εξαιρετική εμφάνιση σε Ιταλικό MiniGP για δύο Έλληνες!

Στον πρώτο αγώνας του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV, στην πίστα Franciacorta συμμετείχαν δύο Έλληνες στην κατηγορία Metrakit του MiniGP σημειώνοντας μια πολύ καλή παρουσία. Ο Γιάννης Περιστεράς τερμάτισε 5ος, με ίδιους χρόνους ταχύτερου γύρου με τον 3ο & 4ο και ο Απόστολος Καμζέλης, απροπόνητος μετά από τραυματισμό, πήρε την 8η θέση.

 

Ο αγώνας που προσμετρά για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, έχει παγκόσμιο χαρακτήρα καθώς συμμετέχουν οι καλύτεροι μικροί αναβάτες του κόσμου και ο συναγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος.

 

Ο Γιάννης Περιστεράς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην πίστα Franciacorta καθώς κατάφερε ξεκινώντας από το τέλος, σε μόλις 8 γύρους που είχε διάρκεια ο αγώνας να φθάσει μέχρι την 5η θέση. 

Εντυπωσιακό ήταν ότι παρουσίασε ένα ιδιαίτερα σταθερό γυρολόγιο ενώ οι ταχύτεροι γύροι του ήταν ίδιοι με των αναβατών που έδιναν μάχη για το βάθρο. 

Αν ο αγώνας είχε ακόμα μερικούς γύρους με τον ρυθμό που είχε αποκτήσει ο μικρός ταλαντούχος αναβάτης θα διεκδικούσε με ιδιαίτερες αξιώσεις μια θέση στο βάθρο, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στον επόμενο αγώνα.

Παρακολουθούμε την εξέλιξή τους και ευχόμαστε να τους δούμε να διαπρέπουν!