EXTREME TRACKDAYS - ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2017

Η EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει την διοργάνωση μιας ημερίδας ελεύθερων δοκιμών για ιδιώτες μοτοσυκλετιστές κάθε επιπέδου το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 10.00-18.00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 9.00-12.00

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ

 

Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 20΄ λεπτά ανά ώρα.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα  οκτώ φορές.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών , επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα με γνώμονα πάντα τον τομέα της ασφάλειας.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

 Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης.

.Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των λιπαντικών της QUANTUM

Ο Κώστας Σκαφίδας θα διεξάγει ως συνήθως τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών όλων των συμμετεχόντων, θα προσφέρει συμβουλές για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Την  φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η IGF Productions που θα καταγράψει την δράση στην πίστα αλλά και τις στιγμές ξεκούρασης στα πιτς.

Υπάρχει και η δυνατότητα της καταγραφής της δράσης του κάθε συμμετέχοντα στην πίστα από τις κάμερες δράσης της Nilox που είναι τοποθετημένες στις μοτοσυκλέτες των πλοηγών κατόπιν συννενόησης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο [email protected] ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikestrat.extremetrackdays

 

 

BMU-ΠΠΤ Σέρρες 2025: Καλύτερες οι συνθήκες στον 2ο αγώνα – Σάρωσε ο Παντελεάκης στην SSP!

Επέστρεψε ο Mohr στην κορυφή
BMU-ΠΠΤ Σέρρες 2025: Καλύτερες οι συνθήκες στον 2ο αγώνα – Σάρωσε ο Παντελεάκης στην SSP!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

14/4/2025

Με καλύτερες συνθήκες και μία άρτια διοργάνωση ο δεύτερος αγώνας της Κυριακής εξελίχθηκε άρτια και έδωσε δυνατές στιγμές για τους Έλληνες που συμμετέχουν στο BMU και κατά επέκταση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Στα Superbike ο Mohr ήταν στον δεύτερο αγώνα πιο ανταγωνιστικός και παρόλο που ο Choy προσπάθησε αρκετά να κάνει την ανατροπή, στην πράξη δεν είχε τρόπο να ανακόψει τον Αυστριακό και αρκέστηκε στην 2η θέση.

Ο Καρακώστας που πήρε μία μεγάλη νίκη στο βρεγμένο, σημείωσε μία ακόμη την Κυριακή στον δεύτερο αγώνα στην μάχη που είχε με τον Milen. Ο Βούλγαρος αναβάτης κυνήγησε τον Καρακώστα σε μεγάλο μέρος του αγώνα μέχρι να οριστικοποιηθεί η επικράτηση του Δημήτρη. Ακούραστος ο Σπηλιώτης, η δεύτερη συμμετοχή της Ελλάδας στην κορυφαία κατηγορία του BMW με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας να μην συμπληρώνει ούτε βάθρο, και τον Μιχάλη να δίνει έτσι όχι μόνο το παράδειγμα αλλά να στερεί και από δικαιολογίες κάθε έναν που το σκέφτεται αλλά δεν το επιχειρεί και επικαλείται την ηλικία. Παρόν έδωσε στην πίστα και ο Σάκης Συνιώρης, όχι όμως και στην αγωνιστική δράση καθώς αναρρώνει από ατύχημα στην προπόνηση.

BMU-ΠΠΤ Σέρρες 2025: Καλύτερες οι συνθήκες στον 2ο αγώνα – Σάρωσε ο Παντελεάκης στην SSP!
Γεμάτη η πίστα στις Σέρρες!

Στην Supersport ο Παντελεάκης πήρε την μεγάλη νίκη με διαφορά, σαρώνοντας την κατηγορία και μαζί και τον χρόνο της!
Ο Παπαγεωργίου -πολυπρωταθλητής Ελλάδας και BMU- αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στον 3ο γύρο και δεν κατάφερε να επαναλάβει την φανταστική επίδοση του πρώτου αγώνα ενώ ο Φουρθιώτης σταθερά κράτησε θέση κορυφής απέναντι στην πολυπληθή κατηγορία και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο!

Στην SSP300 ο Παναγιώτης Κολλάρος ήταν με διαφορά ο ταχύτερος αναβάτης αλλά η προσπάθειά του αποκλείστηκε βαθμολογικά γιατί η ECU δεν πέρασε τον τεχνικό έλεγχο για ελάχιστες στροφές. Είναι κρίμα γιατί ήταν ο μόνος Έλληνας και ο μόνος με KTM απέναντι στους υπόλοιπους αναβάτες Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας με Yamaha και Kawasaki.

BMU-ΠΠΤ Σέρρες 2025: Καλύτερες οι συνθήκες στον 2ο αγώνα – Σάρωσε ο Παντελεάκης στην SSP!
Αρκετοί οι θεατές την Κυριακή

Στην F1000 με το τεράστιο πλήθος συμμετοχών, την νίκη πήρε ο Βούλγαρος Markov με Kawasaki. Ο Γιώργος Παρασκευάς με BMW 1000RR έκανε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση εντός πεντάδας, δείχνοντας πως μετά από μεγάλη απουσία στην συγκεκριμένη κατηγορία, οι γρήγοροι αναβάτες συνεχίζουν να μην χρειάζονται παρά μία γρήγορη προσαρμογή και είναι έτοιμοι.

Ο Παργινός πήρε άλλη μία νίκη στην Racing που τρέχει εντός της CFMOTO και της SP125. Ο Dumitrascu πήρε ξανά την νίκη αυτή τη φορά χωρίς να έχει τον Βεντουρά να παλέψει και να υπάρξει συνέχεια από τον πρώτο αγώνα και την έντονη μάχη που δεν είχε καλό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς ο νεαρός Βεντουρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ήταν στην πίστα όπου με την σύμφωνη γνώμη ιατρών και ομάδας δεν αγωνίστηκε για να έχει μία βέβαιη και γρήγορη ανάρρωση.

Πρώτες φωτογραφίες και ακολοθούν τα Αποτελέσματα: