Η Team Wolf-Racing Motul στον 1ο αγώνα του ΠΠΤ 2017

Κορυφαίοι χρόνοι, 2η θέση και έντονο θέαμα από την Team Wolf-Racing Motul
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

6/4/2017
Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την ομάδα της Team Wolf-Racing Motul συνοδεύτηκε για άλλη μία φορά με κορυφαίους χρόνους, τόσο στα δοκιμαστικά, όσο και στον αγώνα, ενώ ταυτόχρονα ο έντονος ανταγωνισμός πρόσφερε όμορφο θέαμα, μέχρι και λίγα μέτρα πριν το τερματισμό. 
Ο Χάρης Παρασκευόπουλος κάνοντας εκπληκτικό χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, εκκίνησε από την 1η θέση του grid και διατήρησε την θέση του για μεγάλο μέρος του αγώνα. Ένα μικρό θέμα με το εμπρός φρένο και η πτώση του Λευτέρη Πίππου, που λίγο έλλειψε να τον παρασύρει, επηρέασαν τον ρυθμό του, όχι όμως αρκετά ώστε να μην του επιτρέψουν να ανεβεί στην 2η θέση του βάθρου. Το θέαμα που προσέφεραν όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίες μας δίνουν αισιοδοξία για το υπόλοιπο Πρωτάθλημα.
 
Σχόλιο Χάρη Παρασκευόπουλου:
"Η χρονιά ξεκίνησε καλά για εμάς έχοντας γρήγορο ρυθμό από τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, με ταχύτατους γύρους και μακριά από τον ανταγωνισμό, πράγμα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση για το αποτέλεσμα.
Έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα μας λόγω της καινούριας κατηγορίας SUPERBIKE και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, ώστε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και τις νίκες στο μέλλον.
Η δεύτερη θέση μας ικανοποιεί πλήρως και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα προσφέρουμε στους φίλους του αθλήματος και της ομάδας έντονο θέαμα και αποτελέσματα. Τους ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα χειροκροτήματα τους στην Κ1 κατά την διάρκεια του αγώνα! Σας ευχαριστώ πολύ!"
 
 
Σχόλιο Team Manager - Μηχανικού Γιώργου Παρασκευά
 
"Η ομάδα μας λειτουργεί με γνώμονα την εξέλιξη και την τεχνολογία, γεγονός που δημιουργεί προκλήσεις. Προκλήσεις που είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. 
 
Φέτος είχαμε πολλές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα μας. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχαμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα, η 2η θέση μας δικαιώνει απόλυτα. Ο Χάρης πλέον διαχειρίζεται τις αλλαγές με μαεστρία πρωταθλητή και είμαστε σε απόλυτη συνεργασία.
 
Η συνέχεια του Πρωταθλήματος φαίνεται δυνατή και μαζί με την συμπαγή ομάδα της Team Wolf-Racing Motul θα δώσουμε και φέτος μεγάλες συγκινήσεις στους ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας στηρίζουν!"
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
 
Η γαλλική εταιρία Motul  δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών,  η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών  για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports. 
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.
 
 
 
 
 
 
 

BMU Awards 2022: Βράβευση Παπαγεωργίου και Μαυρόπουλου στο Βουκουρέστι

Δύο διπλοί πρωταθλητές
BMU Awards 2022
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/12/2022

Στο Βουκουρέστι έγινε η απονομή των Πρωταθλητών του BMU 2022 όπου βρέθηκαν και βραβεύτηκαν οι δύο Έλληνες Πρωταθλητές Βαλκανίων και ταυτόχρονα Πρωταθλητές Ελλάδος Άλεξ Παπαγεωργίου και Κωσταντίνος Μαυρόπουλος.

Μετά από 14 συνολικά αγώνες εκ των οποίων οι τέσσερεις από αυτούς που έγιναν στην πίστα των Σερρών μετρούσαν και για το ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας, ο πολυπρωταθλητής Άλεξ Παπαγεωργίου κατέκτησε άλλο ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία Supersport και τον αντίστοιχο τίτλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Παρά τα 47 του χρόνια, ο Άλεξ Παπαγεωργίου συνεχίζει να διακρίνεται σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες και αυτή τη φορά είχε ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με πολλούς αγώνες και πολλά ταξίδια.

Άλεξ Παπαγεωργίου
Άλεξ Παπαγεωργίου Πρωταθλητής BMU 2022

Αντίστοιχη προσπάθεια και επιτυχία σημείωσε και ο Κωνσταντίνος στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των Supersport 300, κατακτώντας και αυτός τους δύο τίτλους για το 2022.

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος
Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος Πρωταθλητής SS300 2022