Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

MiniGP1

Νικητής ο Περιστεράς

Με το momentum των καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων από τους αγώνες που έτρεξε στις ευρωπαϊκές πίστες, ο Γιάννης Περιστεράς ήταν ο νικητής στην κατηγορία του, MiniGP1, στον διπλό αγώνα που έγινε την Κυριακή 10/9 στην πίστα καρτ των Μεγάρων.

Ο νεαρός αναβάτης ξεκίνησε από την pole position και τερμάτισε στην πρώτη θέση, όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά και στην μεγαλύτερη κατηγορία που αγωνιζόταν ταυτόχρονα! Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Γιάννης έγραψε το εκπληκτικό 00:49.435 στον έκτο γύρο από τους δώδεκα συνολικά του αγώνα, που ήταν ο τρίτος καλύτερος χρόνος σε όλες τις κατηγορίες!

Στον δεύτερο αγώνα, ο Γιάννης πήρε και πάλι μια άνετη την νίκη με μεγάλη διαφορά, βελτώνοντας ακόμη περισσότερο το χρόνο του στο 00:48.855, ο οποίος ήταν ο καλύτερος χρόνος της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες. Ο αμέσως καλύτερος χρόνος ήταν μόλις 0.267 δευτερόλεπτα πιο αργός και ήταν από την κατηγορία Open, με αναβάτη τον πρωταθλητή Αλεξ Παπαγεωργίου!

Να θυμίσουμε και πάλι εδώ, ότι ο Γιάννης Περιστεράς θα συμμετέχει στην διαδικασία δοκιμαστικών και επιλογής για το Red Bull Rookies Cup που θα γίνει τον Οκτώβριο.