Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Ο Ανδρέας Ψυχογιός ξανά στο Isle Of Man

Η περιπέτεια που έγινε συνήθεια

Ο Ανδρέας Ψυχογιός βρίσκεται για άλλη μια φορά στο Isle Of Man, όπου διεξάγεται το Manx Gran Prix για το 2019. Η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμαστικών είχε αρκετές και χρονοβόρες διακοπές, καθώς ο κατά τόπους άστατος καιρός είχε ως αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία της διαδρομής να υπάρχει βρεγμένη άσφαλτο, αλλά και ορισμένα σοβαρά ατυχήματα αναβατών. Όλα αυτά βέβαια είναι πλέον “συνηθισμένο” σκηνικό για τέτοιου είδους αγώνες που γίνονται σε δημόσιους δρόμους… Ακολουθεί το δελτίο τύπου που λάβαμε από την ομάδα του Ανδρέα Ψυχογιού αναφορικά με την πρώτη ημέρα των δοκιμών:   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ομάδα σήμερα τελείωσε  με επιτυχία την πρώτη μέρα των ελευθέρων δοκιμαστικών.

Ο χρόνος που πραγματοποίησε ο Ανδρέας είναι 22 .05.556 και μέση ωριαία ταχύτητα 102,46 μίλια.

Σε αρκετά σημεία της διαδρομής  κυμάτιζαν οι σημαίες προς ενημέρωση των οδηγών για βρεγμένο οδόστρωμα και στον δεύτερο γύρο  λόγω ενός ατυχήματος με τρεις μοτοσυκλέτες  διακόπηκαν τα δοκιμαστικά  για την μεταφορά ενός  από τους τρεις αναβάτες στο νοσοκομείο με  ελικόπτερο.

Η ομάδα σήμερα πραγματοποίησε και το τεστ των ελαστικών PIRELLI ROSSO CORCA II που παραχωρήθηκαν από την   εταιρεία  INTRAMOTO.

Ο χρόνος με τα νέα supersport ελαστικά της Pirelli  είναι καταπληκτικός παρόλο που στον δεύτερο γύρο έγινε  η διακοπή και  ο Αντρέας θα πραγματοποιούσε   ακόμα καλύτερο χρόνο.