Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2021: 3ος και 4ος αγώνας στα Μέγαρα

Προβλήματα με την χρονομέτρηση της κατάταξης
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/10/2021

Τρίτος και τέταρτος αγώνας αύριο και μεθαύριο, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021 και παράλληλα κύπελλο Super Moto, ένα Σαββατοκύριακο με μπόλικη δράση λοιπόν, στην πίστα των Μεγάρων.

Σήμερα η διαδικασία ξεκίνησε με τις κατατακτήριες δοκιμές με βασικό ζήτημα τον έντονο αέρα που δυσκόλευε τους αναβάτες και το γεγονός πως υπήρχε πρόβλημα με τα χρονόμετρα. Το πρόβλημα παραμένει μέχρι αυτή την στιγμή, αλλά βρέθηκε τρόπος να ξεπεραστεί προσωρινά και να βγει σειρά εκκίνησης για αύριο, ωστόσο υπάρχουν αναβάτες που δεν γνωρίζουν, ακόμη και τώρα, ποια θέση θα έχουν αύριο στην εκκίνηση.

Υπάρχει μία γενική ανησυχία από τους αναβάτες για το αν έχουν καταγραφεί σωστά οι χρόνο, ωστόσο δεν έχουμε γίνει μάρτυρες μέχρι στιγμής κάποιας αμφισβήτησης σειράς εκκίνησης.

Δύο από τους αναβάτες που υποστηρίζονται από την Michelin, Μπεγνής και Παπαγγέλου κυριάρχησαν σήμερα στα superbike κάνοντας αντίστοιχα πρώτη και δεύτερη θέση, με τον Συνιώρη να έχει την τρίτη θέση στην αυριανή εκκίνηση.

Στα supersport ο Καρακώστας επίσης είχε εκπληκτικό ρυθμό και πήρε την πρώτη θέση με τον Παπαγεωργίου να είναι δεύτερος και για την τρίτη θέση να μην έχουμε σαφή εικόνα ποιος θα συμπληρώσει αύριο την πρώτη σειρά.

Στα supersport αγωνίζεται τώρα ο νεαρός Περιστεράς (κεντρική φωτογραφία άρθρου) που έκανε χρόνο επάνω στο λεπτό και θα έχει αύριο να αντιμετωπίσει τους εξαιρετικά έμπειρους στην κατηγορία, Καρακώστα και Παπαγεωργίου, με τον δεύτερο να είναι και νονός, του νεαρού Περιστερά.

Στην OPEN ο Γιάννης Μπούρος, επίσης με ελαστικά Michelin, πήρε μία αναμενόμενη pole position.

Pole position από εκεί και πέρα έχουμε για το Ν.36 τον Παναγιώτη Κόκκκινο, με το Ν.95 τον Αρναουτάκη Αλέξανδρο και στους νέους τρέχει η Κωνσταντίνα Κοράκη.

Ελπίζουμε αύριο να υπάρχει ένας όμορφος αγώνας, δίχως προβλήματα.

Φωτογραφίες πρώτων κάθε κατηγορίας από την σημερινή ημέρα κατάταξης:

Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Peristeras Pirelli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Peristeras Tyres ανακοινώνει πως για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας σε συμφωνια με την ομοσπονδια ΑΜΟΤΟΕ και με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά. 

Pirelli Open Peristeras

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Sponsored  by  PERISTERAS 
DIABLO   SUPERCORSA  “SPV2” 
SPV2  Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία  OPEN--2023 
OPEN :  120/70-17 + 180/55-17  280€      <SPV2>      120/70-17 + 190/55-17  290€ 

*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .
*Απαιτείται  παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα."