Peristeras Tyres & Dunlop: Εντυπωσιακοί χρόνοι στις Σέρρες

Αγωνιστικά ελαστικά υψηλών επιδόσεων
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

27/6/2022

Η Peristeras Tyres ως επίσημος προμηθευτής των αγωνιστικών ελαστικών της Dunlop στην Ελλάδα είχε μια εντυπωσιακή παρουσία στην πίστα των Σερρών όπου έγινε ο αγώνες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και ταυτόχρονα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Στο ακόλουθο δελτίο τύπου μπορείτε για διαβάσετε λεπτομέρειες για όσα έγιναν από τους αναβάτες με ελαστικά Dunlop:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Dunlop & Peristeras Tyres των ρεκόρ στις Σέρρες

 

Νίκες και χρόνοι στο Βαλκανικό & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η Peristeras Tyres, Επίσημος Αντιπρόσωπος των Αγωνιστικών Ελαστικών της Dunlop, έδωσε ένα ισχυρό παρόν στην πίστα των Σερρών, όπου έγινε το Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε κοινό διπλό Αγώνα. 

Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών που πήραν μέρος σε όλες τις κατηγορίες, αγωνίστηκε με ελαστικά Dunlop, είτε τα σλικ KR, είτε τα χαρακτά D213 GP.

Οι επιδόσεις που σημειώθηκαν ήταν εξαιρετικές, με νίκες και ρεκόρ στις περισσότερες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία SBK o νικητής του Αγώνα Martin Choy με την BMW M1000RR φορούσε Dunlop KR, όπως και οι 12 από τους 16 οδηγούς. Ο ταχύτερός του γύρος ήταν 1'18.978. , όπως και τον Σωτήρη Μπεγνή

Στην κατηγορία SSP o νικητής του Αγώνα Mihail Florov με Yamaha R6 φορούσε Dunlop KR και σημείωσε χρόνο 1'19.756, ενώ ρεκόρ πίστας για Έλληνες οδηγούς σημείωσε ο 2ος του Αγώνα Άλεξ Παπαγεωργίου, με χρόνο 1'19.845, επίσης με Yamaha R6. Ο Rookie της κατηγορίας Γιάννης Περιστεράς φυσικά με Dunlop & Yamaha R6, σημείωσε τον 3ο ταχύτερο γύρο με 1'20.588! Από τους 17 συμμετέχοντες οι 15 φορούσαν ελαστικά της Dunlop!

H Open είδε επίσης το νικητή Γιάννη Κλαδογένη πάνω σε Dunlop D213 GP, όπως και τον 3ο Διονύση Μάρτη και τον 4ο Δημήτρη Νικολόπουλο.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης

“Ήταν ωραίο να βλέπεις πάρα πολλές συμμετοχές, λόγω της συνύπαρξης του Βαλκανικού με το Πανελλήνιο και η ομάδα της Peristeras Tyres ήταν εκεί για να δώσει όποια βοήθεια χρειαζόταν κάθε ένας Αγωνιζόμενος. Η απόδοση των Dunlop ήταν φοβερή και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις νίκες αλλά και τους χρόνους που πέτυχαν οι οδηγοί μας”.


Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres  

Dunlop Kart Racing Tyres  

Chicken Hawk moto & kart Warmers  

Gerbing Heated Clothes  

Gruppo Pritelli Official Racing Apparel

VR/46 Racing Apparel

 

 

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,  

Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι  

Office: 210 777 5380 & 2105770877

Fax:    210 7798116  & 2105770876

Mob:   6978483747

Mail: [email protected], [email protected]

www.peristeras-tyres.gr

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009036700180

https://www.instagram.com/peristeras/?hl=el


 

 

ΑΜΟΤΟΕ: Νέο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2023

Μαζί με αλλαγή στον κανονισμό
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

25/5/2023

Μετά την ακύρωση του προγραμματισμένου αγώνα για το ΠΠΤΜ 2023 στην Τρίπολη, η ΑΜΟΤΟΕ έβγαλε νέα ανακοίνωση με το ανανεωμένο πρόγραμμα 5 αγώνων (2 διπλούς, 1 μονό), ενώ καταργείται και ο περιορισμός της προπόνησης του 11ημέρου

Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ το ΠΠΤΜ 2023 θα ξεκινήσει όπως προγραμματιζόταν, μετά την ακύρωση του αγώνα της Τρίπολης στις 22-23 Απριλίου, το τριήμερο 9-10-11 Ιουνίου, με τον διπλό αγώνα στις Σέρρες, ταυτόχρονα με τον πρώτο από τους δύο αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος (BMU RR).

Ο επόμενος αγώνας θα είναι πάλι διπλός και θα διεξαχθεί επίσης στις Σέρρες, όπου είναι και το δεύτερο ραντεβού του BMU RR of Nations με την πίστα των Σερρών, στις 13-14-15 Οκτωβρίου.

Όπως βλέπουμε όμως, στο νέο πρόγραμμα της ΑΜΟΤΟΕ, εξακολουθεί να υπάρχει η πίστα της Τρίπολης, για την οποία έχουμε ήδη γράψει τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση του αγώνα. Η ημερομηνία παραμένει ως είχε και αφορά το δεύτερο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, στις 11-12 του μήνα, ενώ το Σωματείο που θα αναλάβει την διεξαγωγή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, σε αντίθεση με τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Όσον αφορά τώρα στην αλλαγή του κανονισμού, στην οποία προχώρησε η ΑΜΟΤΟΕ, έχει να κάνει με τη δυνατότητα των αγωνιζόμενων να προπονούνται πριν τον αγώνα. Πιο αναλυτικά, μέχρι τώρα ίσχυε περιορισμός 11 ημερών για την προπόνησή τους, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να απέχουν από αυτή για τουλάχιστον δύο Κυριακές πριν αυτή του αγώνα. Πλέον, ο κανονισμός αυτός καταργείται, χωρίς να τίθεται άλλο χρονικό όριο, για το μέχρι πότε πριν από κάθε αγώνα μπορούν να προπονούνται οι αγωνιζόμενοι.