Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Π.Π. Ταχύτητας

Στις Σέρρες ο 4ος αγώνας

Με το ακόλουθο δελτίο τύπου ανακοινώνεται η διοργάνωση του 4ου αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που θα διεξαχθεί στην πίστα των Σερρών:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Η πίστα των Σερρών, η καλύτερη των Βαλκανίων, θα φιλοξενήσει τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2017. Ο Αγώνας θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή με ελεύθερες δοκιμές, το Σάββατο θα γίνουν οι επίσημες ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή το ζέσταμα και οι αγώνες των κατηγοριών: ΝΕΟΙ, Racing/Supersport 300, Supersport (SSP), Superbike (SBK) & Open.

Μετά τους τρεις πρώτους αγώνες της χρονιάς, υπάρχει έντονος συναγωνισμός κυρίως στην κατηγορία SSP, στην οποία οι τρεις πρώτοι της βαθμολογία έχουν διαφορά ενός βαθμού, με τον 17χρονο Δημήτρη Καρακώστα να προηγείται με 57 βαθμούς έναντι 56 των Θεοφάνη Μίχα και Μιχάλη Κουτσουμπού.

Στην κορυφαία κατηγορία SBK o Σάκης Συνιώρης έχει ένα προβάδισμα 24 βαθμών, με 75, έναντι 51 βαθμών του Χάρη Παρασκευόπουλου. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Γιώργος Μαρκεσίνης με 47.

Στην κατηγορία Νέων, ο Νότης Παπαπαύλου έχει κερδίσει όλους τους αγώνες, όπως και ο Βασίλης Κορωνάκης στην κατηγορία SSP300. Η Racing έχει επίσης τριπλό νικητή τον Λέανδρο Ντότσικα, με 75 βαθμούς, αλλά ο Γιώργος Κίτσος με τρεις δεύτερες θέσεις είναι κοντά με 60 βαθμούς. Τέλος, στην κατηγορία ΟΡΕΝ δεν υπάρχει βαθμολογία.

Το ραντεβού λοιπόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας είναι στις Σέρρες στις 17 Σεπτεμβρίου."