Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

ΠΠΤ 2019: Παρουσίασε την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα ο Σταύρος Τριντής!

Ο περσινός πρωταθλητής Supersport έτοιμος για το ’19!

Ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport στο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, Σταύρος Τριντής, παρουσίασε τη αγωνιστική του μοτοσυκλέτα εν αναμονή του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη, σε μία όμορφη εκδήλωση τιμώντας τους χορηγούς που τον στηρίζουν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο club «Χρυσοστόμιο» στο Αιγάλεω, που έχει εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας… Αγωνιζόμενος επί 12 έτη με Honda, ο αξιόμαχος Σταύρος έλαβε φέτος μία γενναία υποστήριξη σε ανταλλακτικά από την Αφοι Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, εισαγωγική εταιρία της Honda, τοποθετώντας HRC kit στην μοτοσυκλέτα του αυξάνοντας την ιπποδύναμη.

Ο Σταύρος κατάφερε πέρσι να κερδίσει δυνατότερες μοτοσυκλέτες επιδεικνύοντας αγωνιστική σταθερότητα και προσήλωση, κι έτσι φέτος η αύξηση ιπποδύναμης είναι ένα δικαιωματικό δώρο στον εαυτό του. Προμηθεύτηκε επίσης έναν νέο κινητήρα ώστε το HRC kit να μπορέσει να αποδώσει πλήρως, καθώς και μία σειρά από απαραίτητα κι ακριβά ανταλλακτικά από την Honda, αν και στον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη η αγωνιστική μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιήσει τον παλαιό κινητήρα, που επίσης έχει ανανεωθεί. Κι αυτό γιατί η ιδιαιτερότητα της Τρίπολης ως σημείο τέλεσης αγώνων, επιβάλλει συγκεκριμένο τρόπο απόδοσης που δεν ευνοείται από όλες τις αλλαγές. Πιστός στις αναρτήσεις της Ohlins και με την υποστήριξη για την καλύτερη λειτουργία τους από τον μετρ του είδους, Χρήστο Τασούλη, ο Σταύρος επίσης συνεχίζει σταθερά την συνεργασία του και με την Michelin και συγκεκριμένα τον Ντίνο Πετρή, έναν άνθρωπο με πάθος για τους αγώνες μοτοσυκλέτας που έχει στηρίξει έμπρακτα τον Σταύρο. Αντίστοιχα και ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος, αποτελεί στήριγμα για τον Σταύρο που αγωνίζεται με κράνος Shoei.

Παρουσία του μηχανικού του, και πολλών χορηγών του, ο Σταύρος δηλώνει έτοιμος για την νέα αγωνιστική σεζόν, έχοντας προπονηθεί σκληρά αυτό το διάστημα, από τον τελευταίο αγώνα του 2018. Ο Τριντής διαθέτει φυσική κατάσταση που θα την ζήλευαν πολλοί νέοι αναβάτες και καθότι γυμναστής και προπονητής ο ίδιος, δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό τον τομέα, που πέρα από την ίδια την μοτοσυκλέτα, τον προσμετρά ως απόλυτα καθοριστικό τόσο για την περσινή του νίκη, όσο και για την συνολική του πορεία έως τώρα. Γυμνάζεται με ειδικό πρόγραμμα καθαρά για μοτοσυκλέτες και μάλιστα προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα στοιχεία του ελληνικού πρωταθλήματος και στους χρόνους των ελληνικών αγώνων.

Ευχόμαστε στον Σταύρο Τριντή ακόμα μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά και να παραμείνει αυτό ακριβώς που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει: Αν και συμμετέχει ερασιτεχνικά, δίχως να έχει επαγγελματική ενασχόληση με τις μοτοσυκλέτες, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους αγώνες, έχει αξιοζήλευτο επαγγελματισμό…