Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Σάκης Συνιώρης: Η πορεία του χειρουργείου και η αποκατάσταση!

Επέστρεψε σπίτι ο πολυπρωταθλητής

Ο Σάκης Συνιώρης χειρουργήθηκε σήμερα, προς αποκατάσταση της σπασμένης κλείδας, έπειτα από την πτώση που είχε στον αγώνα της Κυριακής.

Ο Σάκης είχε ένα αρκετά μεγάλο σε διάρκεια χειρουργείο, με βάση το σύνηθες για κλείδα, καθώς βρισκόταν επί δυόμιση ώρες στο χειρουργικό τραπέζι. Κι αυτό γιατί το σπάσιμο βρισκόταν στην άκρη των οστών και δυσκόλευε αρκετά τα πράγματα. Ωστόσο η πορεία της επέμβασης ήταν άκρως πετυχημένη, αφήνει την υπόσχεση για πλήρη αποκατάσταση κι έτσι αργά μέσα στην ημέρα πήρε εξιτήριο.

Από εδώ και πέρα ο πολυπρωταθλητής έχει δύσκολο έργο αν θέλει να βρίσκεται στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που δυστυχώς είναι και διπλός.

Δεν είναι μόνος του όμως. Πέρα από την υποστήριξη της ομάδας του, ο Σάκης έχει την πολύτιμη βοήθεια του Σταύρου Τριντή, περσινού πρωταθλητή Supersport και εξαιρετικά συγκροτημένου και πειθαρχημένου ανθρώπου, με τον οποίο ο Σάκης ξεκινά άμεσα φυσιοθεραπείες. Επιπρόσθετα των γνωσεών του και της μεγάλης του εμπειρίας, ο Σταύρος είναι σε θέση να υποβάλλει τον Σάκη σε ειδικό πρόγραμμα για οδήγηση μοτοσυκλέτας, που σημαίνει πως επικεντρώνονται στην προετοιμασία για την καταπόνηση του σώματος και του τραύματος στις συγκεκριμένες συνθήκες ενός αγώνα. Ακριβώς όπως κάνουν και οι αναβάτες των MotoGP για να επιστρέψουν γρήγορα.

Στόχος και των δύο, είναι ο Σάκης να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον τελευταίο, διπλό αγώνα του ΠΠΤ 2019!