Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Δυο-δυο στα Μέγαρα

Η ΑΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε την “επανεκκίνηση” του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας για το 2020, όμως στην πραγματικότητα μιλάμε για “εκκίνηση” καθώς δεν πρόλαβε να γίνει κανένας αγώνας έως τώρα. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ομοιότητα με τα MotoGP… αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διπλούς αγώνες στα Μέγαρα. Συγκεκριμένα, ο πρώτος διπλός αγώνας θα γίνει στις 12-13 Σεπτεμβρίου από τη λέσχη ΛΕΜΜ και ο δεύτερος στις 24-25 Οκτωβρίου από την ίδια λέσχη στην ίδια πίστα. Αγώνες στην Τρίπολη και τις Σέρρες δεν θα υπάρξουν, γι΄αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσετε την συνέντευξη του Δημάρχου των Σερρών στο περιοδικό ΜΟΤΟ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ:   

 

 

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

 

Στην εποχή του COVID-19, στόχος όλων μας, είναι η συντήρηση του αθλήματος το 2020 με την μικρότερη δυνατή απώλεια σε συμμετοχή αθλητών, ώστε το 2021, έτος ουσιαστικής επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξα και δυναμικά.

 

Οι αγώνες που θα διοργανωθούν είναι:

 

12-13 Σεπτεμβρίου Μέγαρα ΛΕΜΜ (διπλός)

24-25 Οκτωβρίου Μέγαρα ΛΕΜΜ (διπλός).

 

Το πρόγραμμα αυτό αντικατοπτρίζει την κοινή ανησυχία και τις επιφυλάξεις όλων μας, για την δυνατότητα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κάτω από το βαρύ ψυχολογικό και οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πατρίδα μας.

Ελπίζουμε στην υποστήριξη όλων.