Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Ξεκινά το ΠΠΤ 2017!

Αυτήν την Κυριακή, 2 Απριλίου

Εκκίνηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2017

Ο “1ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ” του ΠΠΤ2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, στις 10:45. Η σειρά εκκίνησης των 5 κατηγοριών είναι η εξής: ΟΡΕΝ, ΝΕΩΝ, SUPERSPORT (SSP), SUPERBIKE (SBK) και RACING/SSP300.

Οι οδηγοί ολοκλήρωσαν τις δοκιμές που επιτρέπονται πριν τον Αγώνα και οι πρωταγωνιστές θα είναι - στην κορυφαία SBK - ο 10 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης που φέτος θα αγωνιστεί με Aprilia RSV4 και οι Χάρης Παρασκευόπουλος και Λευτέρης Πίππος που θα συνεχίσουν με Yamaha R1, όπως και πέρυσι. Στην SSP o περσινός Πρωταθλητής Μιχάλης Κουτσουμπός με Honda CBR600RR, αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο συναγωνισμό από τον Άλεξ Παπαγεωργίου που αγωνίζεται με Yamaha R6, από τον Θεοφάνη Μίχα με την Triumph Daytona 675, τον νεαρό Δημήτρη Καρακώστα με Honda CBR600RR, αλλά και τον έμπειρο Βασίλη Ευθυμίου που θα αγωνιστεί με MV Agusta F3. Στην Racing/SS300 ο Πρωταθλητής Λέανδρος Ντότσικας με την Yamaha TZ250 είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον Τίτλο του.

Οι Αγώνες των κατηγοριών SSP & SBK θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV, η οποία θα προβάλει το πρόγραμμα διάρκειας 2 ωρών και 15΄λεπτών από το κανάλι Cosmote Sport5HD, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου.