KTM Enduro 2020: Τα οδηγούμε στην Ισπανία!

Αποκάλυψη το 150!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/5/2019

Πολύ δουλειά έχει ρίξει η KTM στην Enduro σειρά της για το 2020, σε ολόκληρη την γκάμα και όχι επιλεκτικά, όπως βλέπουμε από το πρωί εδώ στην Ισπανία που τα δοκιμάζουμε με εκλεκτή παρέα! Η KTM για άλλη μία φορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, διοργανώνοντας μία δημοσιογραφική παρουσίαση που είναι ταυτόχρονα γιορτή του Enduro και πρότυπο για οποιαδήποτε διοργάνωση μοτοσυκλέτας. Στην εκλεκτή παρέα περιλαμβάνονται οι Nathan Watson και Josep Garcia που από το πρωί επιδόθηκαν σε ένα μεταξύ τους κυνήγι, με εμάς να τους σιγοντάρουμε. Θα πούμε πως τους ακολουθούμε κιόλας, αν εσείς που διαβάζετε, χαμηλώστε νοερά τον τόνο της φωνής στην λέξη «ακολουθούμε»!

Δεν έχει σημασία πόσα ελληνικά πρωταθλήματα κουβαλάς, ή πόσες μοτοσυκλέτες Enduro έχεις δοκιμάσει στην δημοσιογραφική σου καριέρα, μιας και μπροστά τους όλα αυτά σβήνουν και καλύπτονται από μία ομίχλη που τα κάνει μακρινό παρελθόν.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη μέχρι αυτή την στιγμή είναι το 150 TPI, που είχαμε πει καιρό πριν, πως θα έρθει σίγουρα και πως σίγουρα θα το δούμε από σήμερα και από αύριο θα συντροφεύει τα όνειρα. Στα μισά από τα παραπάνω είμαστε μέσα, και όπως όλα δείχνουν, θα είμαστε από σήμερα το βράδυ και στα υπόλοιπα που απομένουν! Ας μην βιαστεί κανείς να κρίνει με βάση τον κυβισμό και τι νόημα έχουν τα 150, αν θα έπρεπε να είναι 200 ή όλες αυτές τις θεωρίες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι απόλυτα ξεχωριστό. Παραπάνω δύναμη από αυτό που περιμένεις, μετά που θα σου πουν πως είναι πιο δυνατό από το αναμενόμενο. Ναι, προσθέτεις λίγο γιατί ακούς για TPI αλλά σίγουρα δεν βάζεις αρκετό με το μυαλό σου. Απόλυτα εύχρηστο, ελαφρύ σαν πούπουλο και με δύναμη αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του, το 150 είναι απίστευτο μηχανάκι που δεν το χορταίνουμε.

Θα συνεχίσουμε εδώ να τρώμε σκόνη, μία γλυκιά σκόνη όμως καθώς οδηγούμε τα κορυφαία Enduro για το 2020 με την καλύτερη παρέα!

 

Ετικέτες

Honda RedMoto Team: Με Max Ahlin στην E2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro 2026

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής EnduroGP Junior του 2024 θα αγωνιστεί με Honda CRF300RX
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

4/12/2025

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής EnduroGP Junior 2024 και νικητής του ISDE Trophy Junior 2024, Max Ahlin, θα αγωνιστεί μαζί με τον Samuele Bernardini στην ομάδα Honda RedMoto την επόμενη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Steve Holcombe.

Η Honda Racing RedMoto Enduro Team επιβεβαιώνει ότι ο Max Ahlin θα αγωνιστεί με τη Honda CRF300RX στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2026.

Ο Ahlin, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία Junior, μεταπήδησε το 2025 στην κατηγορία E2, όπου και κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη με KTM. Φέτος ο 24χρονος Σκανδιναβός θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία, όπως και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και σε μια σειρά σημαντικών διεθνών διοργανώσεων, αλλά αυτή τη φορά με την ομάδα της Honda, πάνω στην σέλα μιας Honda CRF300RX.

max_ahlin

Max Ahlin: “Η ομάδα Honda RedMoto Enduro Team πάντα μου έκανε εντύπωση για τον επαγγελματισμό, την προσοχή στη λεπτομέρεια και το αδιαμφισβήτητο στυλ της. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να ενταχθώ σε αυτήν και να συμβάλω σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου έργο είναι πραγματικά απίστευτο και με παρακινεί βαθιά”.

Matteo Boffelli – Διευθυντής της Honda Racing RedMoto Enduro Team: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Max στην ομάδα μας. Τον παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και πιστεύουμε ακράδαντα στο δυναμικό του. Είναι νέος, αποφασιστικός και πρόθυμος να εξελιχθεί, ιδιότητες που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Με τον Samuele Bernardini, διαθέτουμε ήδη μια σταθερή τεχνική και αθλητική βάση, και η άφιξη του Max ολοκληρώνει μια σύνθεση που μας επιτρέπει να προσβλέπουμε στη νέα σεζόν με μεγάλη αυτοπεποίθηση”.