Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

KTM Enduro 2020: Τα οδηγούμε στην Ισπανία!

Αποκάλυψη το 150!

Πολύ δουλειά έχει ρίξει η KTM στην Enduro σειρά της για το 2020, σε ολόκληρη την γκάμα και όχι επιλεκτικά, όπως βλέπουμε από το πρωί εδώ στην Ισπανία που τα δοκιμάζουμε με εκλεκτή παρέα! Η KTM για άλλη μία φορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, διοργανώνοντας μία δημοσιογραφική παρουσίαση που είναι ταυτόχρονα γιορτή του Enduro και πρότυπο για οποιαδήποτε διοργάνωση μοτοσυκλέτας. Στην εκλεκτή παρέα περιλαμβάνονται οι Nathan Watson και Josep Garcia που από το πρωί επιδόθηκαν σε ένα μεταξύ τους κυνήγι, με εμάς να τους σιγοντάρουμε. Θα πούμε πως τους ακολουθούμε κιόλας, αν εσείς που διαβάζετε, χαμηλώστε νοερά τον τόνο της φωνής στην λέξη «ακολουθούμε»!

Δεν έχει σημασία πόσα ελληνικά πρωταθλήματα κουβαλάς, ή πόσες μοτοσυκλέτες Enduro έχεις δοκιμάσει στην δημοσιογραφική σου καριέρα, μιας και μπροστά τους όλα αυτά σβήνουν και καλύπτονται από μία ομίχλη που τα κάνει μακρινό παρελθόν.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη μέχρι αυτή την στιγμή είναι το 150 TPI, που είχαμε πει καιρό πριν, πως θα έρθει σίγουρα και πως σίγουρα θα το δούμε από σήμερα και από αύριο θα συντροφεύει τα όνειρα. Στα μισά από τα παραπάνω είμαστε μέσα, και όπως όλα δείχνουν, θα είμαστε από σήμερα το βράδυ και στα υπόλοιπα που απομένουν! Ας μην βιαστεί κανείς να κρίνει με βάση τον κυβισμό και τι νόημα έχουν τα 150, αν θα έπρεπε να είναι 200 ή όλες αυτές τις θεωρίες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι απόλυτα ξεχωριστό. Παραπάνω δύναμη από αυτό που περιμένεις, μετά που θα σου πουν πως είναι πιο δυνατό από το αναμενόμενο. Ναι, προσθέτεις λίγο γιατί ακούς για TPI αλλά σίγουρα δεν βάζεις αρκετό με το μυαλό σου. Απόλυτα εύχρηστο, ελαφρύ σαν πούπουλο και με δύναμη αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του, το 150 είναι απίστευτο μηχανάκι που δεν το χορταίνουμε.

Θα συνεχίσουμε εδώ να τρώμε σκόνη, μία γλυκιά σκόνη όμως καθώς οδηγούμε τα κορυφαία Enduro για το 2020 με την καλύτερη παρέα!