KTM Enduro 2020: Τα οδηγούμε στην Ισπανία!

Αποκάλυψη το 150!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/5/2019

Πολύ δουλειά έχει ρίξει η KTM στην Enduro σειρά της για το 2020, σε ολόκληρη την γκάμα και όχι επιλεκτικά, όπως βλέπουμε από το πρωί εδώ στην Ισπανία που τα δοκιμάζουμε με εκλεκτή παρέα! Η KTM για άλλη μία φορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, διοργανώνοντας μία δημοσιογραφική παρουσίαση που είναι ταυτόχρονα γιορτή του Enduro και πρότυπο για οποιαδήποτε διοργάνωση μοτοσυκλέτας. Στην εκλεκτή παρέα περιλαμβάνονται οι Nathan Watson και Josep Garcia που από το πρωί επιδόθηκαν σε ένα μεταξύ τους κυνήγι, με εμάς να τους σιγοντάρουμε. Θα πούμε πως τους ακολουθούμε κιόλας, αν εσείς που διαβάζετε, χαμηλώστε νοερά τον τόνο της φωνής στην λέξη «ακολουθούμε»!

Δεν έχει σημασία πόσα ελληνικά πρωταθλήματα κουβαλάς, ή πόσες μοτοσυκλέτες Enduro έχεις δοκιμάσει στην δημοσιογραφική σου καριέρα, μιας και μπροστά τους όλα αυτά σβήνουν και καλύπτονται από μία ομίχλη που τα κάνει μακρινό παρελθόν.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη μέχρι αυτή την στιγμή είναι το 150 TPI, που είχαμε πει καιρό πριν, πως θα έρθει σίγουρα και πως σίγουρα θα το δούμε από σήμερα και από αύριο θα συντροφεύει τα όνειρα. Στα μισά από τα παραπάνω είμαστε μέσα, και όπως όλα δείχνουν, θα είμαστε από σήμερα το βράδυ και στα υπόλοιπα που απομένουν! Ας μην βιαστεί κανείς να κρίνει με βάση τον κυβισμό και τι νόημα έχουν τα 150, αν θα έπρεπε να είναι 200 ή όλες αυτές τις θεωρίες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι απόλυτα ξεχωριστό. Παραπάνω δύναμη από αυτό που περιμένεις, μετά που θα σου πουν πως είναι πιο δυνατό από το αναμενόμενο. Ναι, προσθέτεις λίγο γιατί ακούς για TPI αλλά σίγουρα δεν βάζεις αρκετό με το μυαλό σου. Απόλυτα εύχρηστο, ελαφρύ σαν πούπουλο και με δύναμη αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του, το 150 είναι απίστευτο μηχανάκι που δεν το χορταίνουμε.

Θα συνεχίσουμε εδώ να τρώμε σκόνη, μία γλυκιά σκόνη όμως καθώς οδηγούμε τα κορυφαία Enduro για το 2020 με την καλύτερη παρέα!

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: