Οι αγωνιστικές παροχές της K-MOTORS SEE για το 2022

Πριμ και τεχνική υποστήριξη
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

14/4/2022

Με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου, η K-MOTORS SEE ανακοινώνει την παρουσία της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross για το 2022.

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, είχε ανακοινώσει τις χρηματικές παροχές εν είδη πριμ που είχε θεσπίσει για τους αναβάτες που θα συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες KTM, Husqvarna και GASGAS, παρότι εμμένει στην απόφασή της να μην διαθέτει επίσημες αγωνιστικές ομάδες, αλλά σεβόμενοι τους φίλους και αγωνιζόμενους με μοτοσυκλέτες KTM-HUSQVARNA-GASGAS θα δώσουν το παρόν για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες τους όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει ειδικό κλιμάκιο που θα στήσει service point για τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Motocross και Enduro, ενώ παράλληλα εκτός από τους τεχνικούς της εταιρίας θα υπάρχει ειδικός αναρτήσεων αλλά και ανταλλακτικά διαθέσιμα με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες.

Σε ό,τι αφορά τις χρηματικές επιδοτήσεις που αναφέρουμε παραπάνω, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος θα επικοινωνήσει με τους δικαιούχους που θα προκύπτουν μετά από κάθε αγώνα για τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με αυτές τις επιδοτήσεις, το μικτό budget που διαθέτει η εταιρία προς τους αγωνιζόμενους το 2022 είναι ως εξής:

Motocross: €19.180

Emduro: €9.100

Ταχύτητα: €2.300

Σύνολο παροχών: €30.580

Με αυτή την απόφαση, η K-MOTORS SEE παρόλο που δεν στηρίζει τον θεσμό των αγώνων για ακόμα μια χρονιά είναι έμπρακτα δίπλα στους αγωνιζόμενους και ανταποδίδει την στήριξη των ιδιοκτητών KTM, Husqvarna και GASGAS.

Π.Π. Hard Enduro 2025, 2ος γύρος – Αυστρία: Μεγάλος νικητής ο Mani Lettenbichler της Red Bull KTM

Νίκη με μεγάλη διαφορά για τον Lettenbichler μπροστά από τον Billy Bolt
Hard Enduro
Από τον

Παύλο Καρατζά

3/6/2025

Στην Αυστρία διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας FIM Hard Enduro World Championship για το 2025 και χαρακτηρίστηκε από τον απίστευτο ρυθμό των πρωτοπόρων, τους μόλις 14 τερματισμούς, την πολύ δυνατή βροχή και τον τερματισμό του Graham Jarvis μέσα στην 10άδα.

Ο Mani Lettenbichler ήταν και πάλι ο ταχύτερος και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους, καθώς κρατούσε συνεχώς έναν απίστευτο ρυθμό και κατάφερε να πάρει μία νίκη με πάνω από δέκα λεπτά διαφορά. Ο Billy Bolt τα έδωσε και αυτός όλα χωρίς να καταφέρει να απειλήσει τον αναβάτη της KTM για να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. 

Η μάχη για την τρίτη θέση ήταν πολύ έντονη με τους Teo Kabakchiev, Jonny Walker, Trystan Hart και Mitch Brightmore να εναλλάσσουν συνεχώς τις θέσεις τους για να διεκδικήσουν την τελευταία θέση στο βάθρο. Ο Trystan Hart φαινόταν πως θα πάρει την πολυπόθητη τρίτη θέση, όμως ένα μηχανικό πρόβλημα στο τέλος τον έριξε στην 5η θέση. Στη συνέχεια, η μάχη για την τρίτη θέση μεταξύ των  Brightmore και Kabakchiev ήταν επική. Τελικά ο Kabakchiev κατέκτησε το βάθρο περνώντας μόλις δύο (2) δευτερόλεπτα νωρίτερα τη γραμμή τερματισμού.

Enduro

Στην 8η θέση κατάφερε να τερματίσει ο βετεράνος του αθλήματος Graham Jarvis, δηλώνοντας με “Άλλη μια σημαία, αλλά χωρίς χρηματικό έπαθλο αυτή τη φορά. Ξόδεψα όσα συνήθιζα να κερδίζω!”

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στην Σερβία στις 18-22 Ιουνίου.