Οι αγωνιστικές παροχές της K-MOTORS SEE για το 2022

Πριμ και τεχνική υποστήριξη
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

14/4/2022

Με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου, η K-MOTORS SEE ανακοινώνει την παρουσία της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross για το 2022.

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, είχε ανακοινώσει τις χρηματικές παροχές εν είδη πριμ που είχε θεσπίσει για τους αναβάτες που θα συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες KTM, Husqvarna και GASGAS, παρότι εμμένει στην απόφασή της να μην διαθέτει επίσημες αγωνιστικές ομάδες, αλλά σεβόμενοι τους φίλους και αγωνιζόμενους με μοτοσυκλέτες KTM-HUSQVARNA-GASGAS θα δώσουν το παρόν για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες τους όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει ειδικό κλιμάκιο που θα στήσει service point για τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Motocross και Enduro, ενώ παράλληλα εκτός από τους τεχνικούς της εταιρίας θα υπάρχει ειδικός αναρτήσεων αλλά και ανταλλακτικά διαθέσιμα με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες.

Σε ό,τι αφορά τις χρηματικές επιδοτήσεις που αναφέρουμε παραπάνω, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος θα επικοινωνήσει με τους δικαιούχους που θα προκύπτουν μετά από κάθε αγώνα για τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με αυτές τις επιδοτήσεις, το μικτό budget που διαθέτει η εταιρία προς τους αγωνιζόμενους το 2022 είναι ως εξής:

Motocross: €19.180

Emduro: €9.100

Ταχύτητα: €2.300

Σύνολο παροχών: €30.580

Με αυτή την απόφαση, η K-MOTORS SEE παρόλο που δεν στηρίζει τον θεσμό των αγώνων για ακόμα μια χρονιά είναι έμπρακτα δίπλα στους αγωνιζόμενους και ανταποδίδει την στήριξη των ιδιοκτητών KTM, Husqvarna και GASGAS.

Taddy Blazusiak - 7ος γενικής με την ηλεκτρική Stark Varg στον 2ο αγώνα του Ισπανικού Hard Enduro

Μέχρι και pitstop πραγματοποίησε η ομάδα του στα πλαίσια δοκιμών
motomag Τερμάτισε στο ντεμπούτο του ο Blazusiak με την ηλεκτρική Stark Varg
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/2/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO πως το αγωνιστικό ντεμπούτο του Taddy Blazusiak με την ηλεκτρική Varg θα γινόταν μετά κόπων και βασάνων στο ισπανικό πρωτάθλημα Hard Enduro καθώς η FIM έχει απαγορεύσει να λάβει μέρος η μοτοσυκλέτα της Stark Future σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο στόχος για τον Blazusiak και την ομάδα του στον 2ο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος Hard Enduro δεν ήταν άλλος από το να συλλέξουν δεδομένα για την εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας και αυτός τελικά επιτεύχθηκε καθώς τερμάτισαν στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στο πλαίσιο των δοκιμών πραγματοποίησαν και pitstop αλλάζοντας μπαταρία στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του Πολωνού.

Τερμάτισε στο ντεμπούτο του ο Blazusiak με την ηλεκτρική Stark Varg

Μπορεί τη νίκη να κατέκτησε ο Ισπανός Marc Riba με ΚΤΜ, ωστόσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα όπως ήταν φυσιολογικό στον Blazusiak. Ο Πολωνός αναβάτης της Stark Future στον Πρόλογο λίγο έλειψε να περάσει στον τελικό ωστόσο ένα λάθος τον κράτησε εκτός. Στον κυρίως αγώνα ο Blazusiak με τη Varg ήταν εντός πεντάδας ωστόσο το σημαντικότερο ήταν πως η μοτοσυκλέτα δεν αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα. Στο πλαίσιο συλλογής δεδομένων η ομάδα του Πολωνού αποφάσισε να αλλάξει και μπαταρία κάτι το οποίο δεν ήταν αρχικά σχεδιασμένο να γίνει αλλά το έκαναν για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Blazusiak

Μπορεί να χάθηκε αρκετός χρόνος κατά τη διαδικασία αυτή αλλά αυτό δεν πτόησε τον Blazusiak. O Πολωνός στο αγωνιστικό ντεμπούτο του με την ηλεκτρική Varg τερμάτισε στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης όπως προείπαμε, με την ομάδα του να κάνει γνωστό πως το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα γίνει εκ νέου στο ισπανικό πρωτάθλημα Enduro και συγκεκριμένα στον αγώνα Basella Race στις 16 – 18 Φεβρουαρίου.

Blazusiakhttps://bikealert.gr/el/news/agonistika_-road_filtra_aeros_hiflofiltro