Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ales Trem Extreme Enduro

Με νίκη ξεκινά ο Jarvis το 2017!

Ο Graham Jarvis πήρε την πρώτη νίκη της χρονιάς για λογαριασμό της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team, αλλά και την πρώτη προσωπική του νίκη στον θεσμό του Ales Trem Extreme Enduro, στη Νότια Γαλλία. O Βρετανός τερμάτισε μετά από εφτά ώρες σκληρού αγώνα μπροστά από τον Ισπανό Mario Roman και τον Νοτιοαφρικάνο Wade Young.

Όπως συνηθίζει, ο Jarvis δεν βιάστηκε να απομακρυνθεί από τους αντιπάλους του, ολοκληρώνοντας τον πρώτο από τους τρεις γύρους μαζί με τον team mate του, Billy Bolt, και τους Jonny Walker, Alfredo Gomez, Mario Roman, Wade Young και Pierre Pallut. Στη συνέχεια έδωσε σκληρές μάχες με τους Roman, Walker και Young, καθώς το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα αυξανόταν.

Ο τρίτος γύρος έγινε με το τελευταίο φως της ημέρας να πέφτει, με τον Jarvis να οδηγεί καλύτερα στο σκοτάδι και να εκμεταλλεύεται ένα λάθος του Roman, εξασφαλίζοντας τη νίκη μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

"Ήταν πολύ σκληρός αγώνας". Δήλωσε μετά τον τερματισμό ο Jarvis. "Είναι σημαντικό το ότι πήρα επιτέλους μια νίκη στο Ales Trem και σίγουρα είναι μια από τις δυσκολότερες αγωνιστικές μέρες της καριέρας μου."

Αποτελέμστα Ales Trem 2017
1. Graham Jarvis (Husqvarna)
2. Mario Roman (Sherco)
3. Wade Young (Sherco)
4. Jonny Walker (KTM)