Αναβάλλεται ο αγώνας του Π.Π. Enduro στην Σπάρτη

Λόγω κορωνοϊού
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

30/9/2020

Η ΑΜΟΤΟΕ εξέδωσε ανακοίνωση χθες, με την οποία αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στην Σπάρτη, λόγω έξαρσης της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ αναφέρει τα εξής:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης και τους περιορισμούς που τέθηκαν από την πολιτεία και τον ΕΟΔΥ, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Σπάρτη 17 & 18 Οκτωβρίου 2020, αναβάλλεται.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro ξεκινά από το Συκούριο (Κίσσαβος) 31/10-1/11/2020."

ISDE 2025 – Έκτακτο: Ακύρωση δύο ειδικών διαδρομών τις δύο πρώτες ημέρες

Οι τοπικές αρχές δεν έδωσαν τις απαιτούμενες άδειες - Eναλλακτική λύση αναζητά η διοργάνωση
ISDE
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/8/2025

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, φέτος θα διεξαχθεί η 99η έκδοση του αγώνα ISDE (International Six Days of Enduro) στο Bergamo της Ιταλίας από 24 έως 29 Αυγούστου.

Μέρος στον ιστορικό αυτό αγώνα θα λάβει και η Ελληνική Εθνική Ομάδα Enduro που θα απαρτίζεται από τους Γιάννη Ντεβετζή, Γιώργο Πισιμάνη, Γιώργο Μανωλίδη και Δημήτρη Βαρσάμη.

Όμως, μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα, υπάρχει μία έκτακτη εξέλιξη, καθώς ακυρώνονται δύο ειδικές που αφορούν την πρώτη και δεύτερη ημέρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν δοθεί οι απαιτούμενες άδειες από τις τοπικές αρχές.

Η διοργάνωση προσπαθεί να βρει μία εναλλακτική λύση και μόλις γίνει αυτό, θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά τους.