EnduroGP 2024 - Το προσωρινό αγωνιστικό ημερολόγιο

Οκτώ γύροι, και επιστροφή στην Ουαλία μετά από 16 χρόνια
EnduroGP 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/8/2023

Ο διοργανωτής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM EnduroGP, Prime Stadium και η FIM, ανακοίνωσαν το προσωρινό αγωνιστικό ημερολόγιο της σεζόν του 2024.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2024 ξεκινά λίγο νωρίτερα από τη σεζόν του 23, στις αρχές Απριλίου στην Ισπανία, ενώ τελειώνει στα μέσα του Σεπτέμβρη στη Γαλλία.

Η τοποθεσία του έκτου γύρου αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα, ενώ τη νέα σεζόν το Πρωτάθλημα επιστρέφει στην Ουαλία, περιοχή που έχει να επισκεφθεί από το 2008.

Ακολουθεί το αγωνιστικό ημερολόγιο του EnduroGP 2024:

1ος Γύρος Ισπανία 5-7 Απριλίου
2ος Γύρος Πορτογαλία 12-14 Απριλίου
3ος Γύρος Ρουμανία 10-12 Μαΐου
4ος Γύρος Ιταλία 21-23 Ιουνίου
5ος Γύρος Σλοβακία 12-14 Ιουλίου
6ος Γύρος TBA 26-28 Ιουλίου
7ος Γύρος Ουαλία 2-4 Αυγούστου
8ος Γύρος Γαλλία 13-15 Σεπτεμβρίου

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

 

Ετικέτες