FIM ISDE 2022, 3η ημέρα - Οι Βρετανοί χτίζουν διαφορά

Καλή μέρα για την ελληνική ομάδα της κατηγορίας Λεσχών
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/9/2022
Φτάσαμε στα μέσα του FIM International Six Days of Enduro 2022, με την ομάδα της Βρετανίας να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε μέρα της διοργάνωσης, ανεβάζοντας τη διαφορά που τη χωρίζει από τους διώκτες της.
 
Αφήνοντας πίσω τους τις οργωμένες ειδικές της πρώτης και της δεύτερης μέρας, οι αγωνιζόμενοι κατευθύνθηκαν νότια στην περιοχή της Loziere, για νέα διαδρομή και νέες προκλήσεις.
 
Η ομάδα της Βρετανίας βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα, καθώς και οι τέσσερις αναβάτες της βρέθηκαν μέσα στην κορυφαία 15άδα, για να χτίσουν μια μικρή διαφορά 2 λεπτών και 23 δευτερολέπτων από τη δεύτερη ομάδα, αυτή της Ιταλίας.
 
Η σταθερότατη Ιταλία καραδοκεί για το παραμικρό λάθος από τους Βρετανούς, ενώ το μέλος της ομάδας Andrea Verona (GASGAS) πήρε τη νίκη της 3ης μέρας.
Τρίτη, 3 λεπτά πίσω από τους πρώτους είναι η ομάδα της Ισπανίας, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η ομάδα της Γαλλίας (5.32.95 λεπτά πίσω από τη Βρετανία) και εκείνη των Η.Π.Α. (5.32.98 λεπτά πίσω από τους πρώτους).
 
Κι εκεί που είχαμε χαρεί με την άνοδο της ελληνικής Εθνικής Ομάδας από την 18η στην 17η θέση τη δεύτερη μέρα του event, την τρίτη ημέρα η ομάδα μας υποχώρησε ξανά στην 18η θέση, με την ομάδα της Βενεζουέλας να ανεβαίνει εκείνη 17η.
 
Καλύτερα αποδείχτηκαν τα πράγματα για τα μέλη της ελληνικής ομάδας που αγωνίζονται στην κατηγορία λεσχών (CLUB), με την Hellas AMOTOE Team να ανεβαίνει στην 90η θέση, από την 103η θέση της 2ης ημέρας.
 

Φωτογραφίες: Pole Position Communication / Dario Agrati

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες