GREECE RALLY 2021 7η μέρα – Μέρα για ENDURO!

Τελευταία αγωνιστική ημέρα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

14/9/2021

Τελευταία αγωνιστική ημέρα και οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη enduro! Ένας μεγαλειώδης επίλογος σε ένα δύσκολο αγώνα, το Greece Rally 2021.

Όπως; Κάθε χρόνο, η 7η Ειδική Διαδρομή είναι αφιερωμένη στο enduro και οδηγεί τους αναβάτες σε ένα κύκλο στο Σέλι, μέσα από Πατρίδα, Φυτιά, Αρκοχώρι, Κάτω Βέρμιο, και Κουμαριά. Ιδανική διαδρομή για τις μικρότερες μοτοσυκλέτες!

Πρώτος στο τερματισμό έφτασε και πάλι ο Σλοβάκος #1 Stefan SVITKO που κέρδισε και την γενική κατάταξη του φετινού Greece Rally 2021. Του αξίζουν θερμά «Συγχαρητήρια» καθώς φτάνει τις 5 νίκες σε αυτό τον αγώνα! 2ος ήταν ο Αυστριακός #322 Tobias EBSTER και 3ος ο Λιθουανός #2 Arunas GELAZNINKAS που πλαισίωσαν και τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου στην γενική κατάταξη (3ος και 2ος αντίστοιχα).

Οι Έλληνες αναβάτες ανταποκρίθηκαν σθεναρά στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Στογιάνος #12 ήταν νικητής στην Κατηγορία 1 (έως 250cc) με τον αδελφό του Γιώργο #11 να τερματίζει στην 3η θέση.

Ο Χρήστος Πελούσης #51 με την παλαιότερη μοτοσυκλέτα του αγώνα, ένα γερασμένο αλλά ετοιμοπόλεμο Suzuki DR 650, κατάφερε να ολοκληρώσει τις διαδρομές, στην 2η θέση της Κατηγορίας 5 (έως 700cc)

Top 5:
#1 Stefan SVITKO
#322 Tobias EBSTER
#2 Arunas GELAZNINKAS
#4 Roberto BARBIERI
#12 Vasilis STOGIANOS

Overall Top 5:
1. #1 Stefan SVITKO
2. #2 Arunas GELAZNINKAS
3. #322 Tobias EBSTER
4. #3 Martin BENKO
5. #4 Roberto BARBIERI

Class Winners:
Class 1 #12 Vasilis STOGIANOS
Class 2 #23 Raz HEYMAN
Class 3 #1 Stefan SVITKO
Class 4 #3 Martin BENKO
Class 5 #52 Sebastien VRY
Class Veterans #23 Raz HEYMAN
Class Women #18 Pamela BECKMAN

Θα ακολουθήσει λεπτομερές Δελτίο Τύπου τις επόμενες ημέρες!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αναβάτες και αθλητές που έκαναν το Greece Rally 2021 ακόμη μια μεγάλη επιτυχία.
Σας περιμένουμε στη Βέροια και πάλι το 2022!

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: