ISDE 2023, Αργεντινή - Έχασε τη ζωή του ο αγωνιζόμενος Albert Pos

Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο
Έχασε τη ζωή του στο ISDE 2023 ο Albert Pos
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

8/11/2023

Τη δεύτερη ημέρα του event, η FIM και η οργανωτική επιτροπή του ISDE Argentina, ανακοίνωσαν τον θάνατο του Ολλανδού αναβάτη Albert Pos #807 ο οποίος αγωνιζόταν στην κατηγορία Club Team Award.

Τα μέλη της ιατρικής ομάδας του αγώνα προσπάθησαν να κρατήσουν με κάθε τρόπο στην ζωή τον Ολλανδό αναβάτη της ομάδας Selling/Blömer/Pos Club Team, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως ο Albert Pos είχε κάνει μία "προφητική" ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα τέλη Ιουλίου που έλεγε “Don’t cry for me Argentina” (μην κλαις για εμένα Αργεντινή).

Οι οργανωτές του ISDE ανακοίνωσαν πως την τρίτη ημέρα του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του αδικοχαμένου Albert Pos.

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες