Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Οριστικό: Ακύρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2020

Από αναβολή σε ακύρωση

Ότι μένει για το τέλος συνήθως δεν γίνεται κιόλας και η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα μπορούσαν να γίνουν για το πρωτάθλημα Enduro που πρώτα έμεινε ορφανό διοργανωτικά και έπειτα κάθε αγώνας πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Εξαιτίας των διαφορετικών μέτρων κατά της πανδημίας που ίσχυαν από περιοχή σε περιοχή, οι αγώνες Enduro βρέθηκαν συνέχεια μετέωροι και τελικά, μπαίνοντας στο Νοέμβριο η εξαγγελία της ακύρωσης ήταν απλά η επισημοποίηση μίας βεβαιότητας.

Κρίμα που δεν κατάφερε το πρωτάθλημα Enduro να προχωρήσει, από την στιγμή που τόσο για το Motocross όσο και για το HSBK βρέθηκε κάποια λύση. Η αλήθεια είναι όμως πως κάθε φορά έπεφτε στην χειρότερη συγκυριακά ημερομηνία. Τόσο το MX, όσο και το HSBK είχαν την τύχη να προγραμματιστούν σε καλύτερες περιόδους και σε περιοχές με καλύτερα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά…

 

Η ανακοίνωση της ΑΜΟΤΕ:
Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ,  λαμβάνοντας υπόψη του, τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας του covid 19, οι οποίες περιγράφονται στην νέα ΚΥΑ με ημερομηνία 2/11/2020  και σεβόμενοι την υγεία των αθλητών και των οικογενειών τους, αποφάσισε κατά την χτεσινή του συνεδρίαση, την ΑΚΥΡΩΣΗ των θεσμών: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και Πανελλήνιο Κύπελλο Enduro για το 2020.