Πρωτάθλημα Hard Enduro Αυστραλίας: Ο Tim Coleman στην Sherco

Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

16/12/2019

Τα 15 και βάλε χρόνια εμπειρίας του σε Trial και Hard Enduro αγώνες, θα προσφέρει από τη νέα χρονιά ο Tim Coleman στην Sherco, όπου θα τρέχει με τα χρώματά της στο νέο Hard Enduro πρωτάθλημα, Grassroots Enduro Australia Series. Ο 29χρονος αναβάτης απ’ την Victoria της Αυστραλίας έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του συμμετέχοντας στα εθνικά πρωταθλήματα trial και enduro της Αυστραλίας, αλλά και σε παγκοσμίου επιπέδου αγώνες. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπώ την αυστραλιανή ομάδα της Sherco” , είπε ο Coleman, ενώ δεν έκρυψε πως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία αυτή τη στιγμή για την καριέρα του. Ακόμη, ανέφερε πως σκοπεύει να αναδείξει τόσο την ομάδα όσο και το άθλημα μέσα απ’ τα video που δημιουργεί. “Θα αγωνιστώ στο Grassroots Enduro Australia Series και σε μερικούς Hard Enduro αγώνες στην Ευρώπη, με ορισμένους από αυτούς να είναι οι πιο δύσκολοι. Πολλοί μπορεί να ξαφνιάστηκαν απ’ την μετάβασή μου στην Sherco αλλά είναι μια 100% σωστή απόφαση και ανυπομονώ να ξεκινήσω.”

Ο Stephen Tuff της Sherco Australia, ήταν πολύ ενθουσιασμένος όταν καλωσόρισε τον Coleman, ο οποίος θα αγωνίζεται με το 300SE Factory Edition. “Το Hard Enduro αποτελεί σημαντικό κομμάτι του πλάνου της Sherco. Ο Wade Young και ο Mario Roman ενισχύουν την παρουσία της Sherco στο Hard Enduro της παγκόσμιας σκηνής και τώρα θα κάνουμε το ίδιο και στην Αυστραλία με τον Tim. Δεν είναι απλά ένας εξαιρετικός αναβάτης αλλά και πολύ καλός χαρακτήρας και είναι ωραίο να βρίσκεσαι κοντά του, κάτι που αποδεικνύεται και από την απήχησή του στο κοινό. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ο Tim θα είναι μέλος της ομάδας και ανυπομονούμε να τον στηρίξουμε να εκπληρώσει τους στόχους του.”

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: