Ακούστε περιγραφή! Video με τις καλύτερες στιγμές από το Qatar που αξίζει να το… ακούσετε!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/4/2015

Δεν χρειάζεται να ξέρεις ιταλικά, εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται ακόμα και να σου αρέσουν οι αγώνες, για να ενθουσιαστείς μ’ αυτό το video. Απλά ακούς την περιγραφή και σου μεταδίδεται το ντελίριο των εκφωνητών! Οι Ιταλοί κάποιες στιγμές πρέπει να ξεπερνούν ακόμα και τον Eminem σε ταχύτητα πολυλογίας και το παράξενο είναι ότι αντιλαμβάνεσαι πάντοτε αυτό που λένε, από τον τόνο της φωνής και τον τρόπο που μεταδίδουν. Στο τέλος βέβαια η ευγλωττία πάει περίπατο και υπάρχει μία λέξη, ένα όνομα μονάχα που επαναλαμβάνεται!

Αξίζει λοιπόν να δείτε τις καλύτερες φάσεις του πρώτου, εντυπωσιακού αγώνα, των MotoGP ακούγοντας τους Ιταλούς που έχουν κάθε λόγο να μην είναι προσγειωμένοι. Καθόλου τυχαίο που η μετάδοση των MotoGP συγκέντρωσε στην Ιταλία μια από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις!

Δείτε το video:

Valentino Rossi - Qatar 2015

Una gara che è già leggendaria: qui la monografia della cavalcata inarrestabile di Valentino Rossi in Qatar con Guido Meda al commento! Trovi tutti gli highlights di MotoGP™ qui: www.cielotv.it/video/motogp-2015.html

Posted by Cielo TV on Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

 

Ετικέτες

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Η διαδικασία ξεκινά από την 1η Απριλίου

Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και ποιες οι προϋποθέσεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

27/3/2026

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας myCAR της ΑΑΔΕ, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπορούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας μόνο για τους μήνες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους, με τη ρύθμιση που έρχεται ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Στην πλατφόρμα myCAR, από την πρώτη Απριλίου οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να πληρώσουν μόνο τα τέλη που αναλογούν στο χρονικό διάστημα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους έως το τέλος του έτους και χωρίς προσαυξήσεις.

Περισσότεροι από 120.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων είχαν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους τον Δεκέμβριο του 2025, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και με το μέτρο αυτό μπορούν να τις πάρουν πίσω.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένας ιδιοκτήτης που θέλει να κυκλοφορήσει το όχημα του για ένα μήνα, θα καταβάλει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12 κλπ.

Ωστόσο, πριν επανεκκινηθεί το όχημα θα προηγηθεί online έλεγχος εάν είναι ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης και στη συνέχεια να γίνει η υποβολή του αιτήματος, ενώ όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να τις παραλάβουν. Στην περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες σε ένα όχημα για να αρθεί η ακινησία θα πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι οι συνιδιοκτήτες.

Θυμίζουμε πως:

  • Κάθε ιδιοκτήτης οχήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα μόνο μια φορά κάθε χρόνο.
  • Ο μήνας άρσης ακινησίας λογίζεται ακέραιος, ακόμη κι αν η διαδικασία γίνει μέσα στον μήνα.
  • Η πληρωμή των τελών για το επιθυμητό διάστημα γίνεται εφάπαξ και όχι σε δόσεις.
  • Όταν λήξει η περίοδος που πληρώθηκαν τα τέλη ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ξαναθέσει ο όχημα σε ακινησία, αλλιώς κινδυνεύει με πρόστιμο που εκδίδεται αυτομάτως.