Ακούστε περιγραφή! Video με τις καλύτερες στιγμές από το Qatar που αξίζει να το… ακούσετε!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/4/2015

Δεν χρειάζεται να ξέρεις ιταλικά, εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται ακόμα και να σου αρέσουν οι αγώνες, για να ενθουσιαστείς μ’ αυτό το video. Απλά ακούς την περιγραφή και σου μεταδίδεται το ντελίριο των εκφωνητών! Οι Ιταλοί κάποιες στιγμές πρέπει να ξεπερνούν ακόμα και τον Eminem σε ταχύτητα πολυλογίας και το παράξενο είναι ότι αντιλαμβάνεσαι πάντοτε αυτό που λένε, από τον τόνο της φωνής και τον τρόπο που μεταδίδουν. Στο τέλος βέβαια η ευγλωττία πάει περίπατο και υπάρχει μία λέξη, ένα όνομα μονάχα που επαναλαμβάνεται!

Αξίζει λοιπόν να δείτε τις καλύτερες φάσεις του πρώτου, εντυπωσιακού αγώνα, των MotoGP ακούγοντας τους Ιταλούς που έχουν κάθε λόγο να μην είναι προσγειωμένοι. Καθόλου τυχαίο που η μετάδοση των MotoGP συγκέντρωσε στην Ιταλία μια από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις!

Δείτε το video:

Valentino Rossi - Qatar 2015

Una gara che è già leggendaria: qui la monografia della cavalcata inarrestabile di Valentino Rossi in Qatar con Guido Meda al commento! Trovi tutti gli highlights di MotoGP™ qui: www.cielotv.it/video/motogp-2015.html

Posted by Cielo TV on Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

 

Ετικέτες

Γκοργκόλης Α.Ε.: 1η εταιρεία στις πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα για 16 σερί χρονιά

Με τις SYM, Daytona, QJMOTOR, Zontes και KOVE - Έχασε μόνο μία πρωτιά
Γκοργκόλης number one
13/1/2026

H Γκοργκόλης Α.Ε. κατάφερε για 16η σερί χρονιά να κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις δικύκλου στην ελληνική αγορά με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα να φέρνουν την εταιρεία στην πρώτη θέση.

Με τις SYM, Daytona, QJMOTOR, Zontes και KOVE και τις δύο πρώτες από αυτές να έχουν δίκυκλα που ταιριάζουν γάντι στις ανάγκες και την τσέπη του Έλληνα αναβάτη, η Γκοργκόλης A.E. ήταν η πρωταγωνίστρια εταιρεία και τη χρονιά που μας πέρασε στην εγχώρια αγορά έχοντας μόνο μία "απώλεια" αναφορικά με τις πρωτιές που κατέκτησε. Συγκεκριμένα σε επίπεδο εταιρείας η SYM, που ήταν επί σειρά ετών στην πρώτη θέση, έπεσε στη δεύτερη με τη Honda να παίρνει τα πρωτεία, κάτι που θα επισημοποιηθεί όταν θα έχουμε στα χέρια μας και τα επίσημα στοιχεία, αν και θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το 2025, η Γκοργκόλης Α.Ε. παρέμεινε στην 1η θέση στις ταξινομήσεις, με μερίδιο 31% και αυτό σημαίνει ότι σχεδόν ένα στα τρία δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που πωλήθηκαν στην Ελλάδα ήταν από εταιρεία που αντιπροσωπεύει η Γκοργκόλης Α.Ε.

Η ελληνική εταιρεία πήρε την 1η θέση στη γενική κατάταξη, με διαφορά 10 μονάδων από τη δεύτερη, την 1η θέση στην κατηγορία των scooters, με διαφορά άνω των 16 μονάδων από τη δεύτερη, με τη SYM να παραμένει σταθερά 1η σε αυτήν την κατηγορία για 14η συνεχόμενη χρονιά. Η Γκοργκόλης Α.Ε. πήρε επίσης την 1η θέση και στα παπιά με διαφορά άνω των 26 μονάδων, με τη Daytona να έχει στις τάξεις της το best seller DY125RS.

Τα ανωτέρω δεν περιλαμβάνουν τις ταξινομήσεις των 50 cc, συμβατικών και ηλεκτρικών, κατηγορία στην οποία η Γκοργκόλης Α.Ε. επίσης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2025 αποτέλεσε για την εταιρεία χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης και στις εξαγωγές. Με συνολικές πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τις 32.000 μονάδες. Η εξαγωγική δραστηριότητα αντιστοιχεί πλέον στο 15% των εγχώριων πωλήσεων με την Γκοργκόλης Α.Ε. να έχει παρουσία σε 10 αγορές του εξωτερικού.