Ανέβηκε το πρώτο επεισόδιο MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!

Η μοτοσυκλέτα στην τηλεόραση με την θέση που πρέπει!
Ανέβηκε το πρώτο επεισόδιο MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/10/2023

Η υπερπαραγωγή που λέγεται MEGA TEST ON-OFF, το μεγαλύτερο και σκληρότερο συγκριτικό των μοτοσυκλετών παντός δρόμου σε ολόκληρη την Ευρώπη, βρίσκεται τώρα στην πλατφόρμα του OPEN TV!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ‘Α μέρος του φετινού MEGA TEST ON-OFF αν συντονιστείτε στο κανάλι OPEN TV και πατήσετε το μπλε κουμπί στο τηλεκοντρόλ.

Διαφορετικά βρείτε την ενότητα MOTO στην πλατφόρμα το OPEN TV ή απλά πατήστε στην παρακάτω εικόνα και θα μεταφερθείτε αμέσως στο πρώτο μέρος του MEGA TEST ON-OFF 2023!

Για τους φίλους εκτός Ελλάδας θα ακολουθήσει μετά την προβολή στο OPEN TV ένα διαφορετικό video στο κανάλι μας στο YOUTUBE που θα περιλαμβάνει και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες με ποιο εξειδικευμένες πληροφορίες. Δείτε λοιπόν τώρα το Ά μέρος στην τηλεόρασή σας μέσα από το κανάλι που στηρίζει την μοτοσυκλέτα, το OPEN TV:
 

Ανέβηκε το πρώτο επεισόδιο MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!

 

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Το συγκεκριμένο όφελος ισχύει για προπαραγγελίες μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023
1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Η Kove ανακοίνωσε πως άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της Adventure μοτοσυκλέτα της KOVE 800X Pro την οποία είδαμε πρόσφατα στην EICMA, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν με όφελος 600 ευρώ.

Η KOVE 800X Pro χρησιμοποιεί τον τετράχρονο, υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με 2ΕΕΚ και 4 βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο των 799 κυβικών με την απόδοση να φτάνει τους 96,5 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 8,15 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 7.500 στροφές. Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, με ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, έχουν διαδρομή 240 χλστ. με το συνολικό βάρος να αγγίζει τα 190 κιλά χωρίς υγρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 600 ευρώ.

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Η τιμή της Kove 800X PRO ανακοινώθηκε στα 8.395 ευρώ, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023 θα αποκτήσουν το εν λόγω μοντέλο στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Ετικέτες