Ανέβηκε το πρώτο επεισόδιο MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!

Η μοτοσυκλέτα στην τηλεόραση με την θέση που πρέπει!
Ανέβηκε το πρώτο επεισόδιο MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/10/2023

Η υπερπαραγωγή που λέγεται MEGA TEST ON-OFF, το μεγαλύτερο και σκληρότερο συγκριτικό των μοτοσυκλετών παντός δρόμου σε ολόκληρη την Ευρώπη, βρίσκεται τώρα στην πλατφόρμα του OPEN TV!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ‘Α μέρος του φετινού MEGA TEST ON-OFF αν συντονιστείτε στο κανάλι OPEN TV και πατήσετε το μπλε κουμπί στο τηλεκοντρόλ.

Διαφορετικά βρείτε την ενότητα MOTO στην πλατφόρμα το OPEN TV ή απλά πατήστε στην παρακάτω εικόνα και θα μεταφερθείτε αμέσως στο πρώτο μέρος του MEGA TEST ON-OFF 2023!

Για τους φίλους εκτός Ελλάδας θα ακολουθήσει μετά την προβολή στο OPEN TV ένα διαφορετικό video στο κανάλι μας στο YOUTUBE που θα περιλαμβάνει και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες με ποιο εξειδικευμένες πληροφορίες. Δείτε λοιπόν τώρα το Ά μέρος στην τηλεόρασή σας μέσα από το κανάλι που στηρίζει την μοτοσυκλέτα, το OPEN TV:
 

Ανέβηκε το πρώτο επεισόδιο MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!

 

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες