Αυτή την πρεμιέρα δεν πρέπει να την χάσεις: "On Any Sunday: The Next Chapter"!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/3/2015

Λίγες μέρες πριν την επίσημη ευρωπαϊκή κυκλοφορία της, η πολυαναμενόμενη ταινία "On Any Sunday: The Next Chapter",  το remake της θρυλικής ταινίας του '70 για τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 21:00 στο ιστορικό σινεμά Ατλαντίς, στη Δάφνη. Παρόντες θα είναι ο σκηνοθέτης Dana Brown και ο κορυφαίος αναβάτης Robbie Maddison, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου αλλά και ένας εκ των πρωταγωνιστών!

Το 1971, ο παραγωγός Bruce Brown κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ που θα άλλαζε τον τρόπο που ο κόσμος έβλεπε τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους. Τώρα, ήρθε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο. Αυτή τη φορά, ο γιος του Bruce και καταξιωμένος σκηνοθέτης Dana Brown, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή του αρχικού film, είναι ώρα για το "On Any Sunday: The Next Chapter"!

"Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του “On Any Sunday- The next Chapter” πριν από ένα χρόνο γνωρίζαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πούμε μια εντελώς μοναδική ιστορία που ωστόσο εξακολουθεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αρχικής. Η καρδιά, η ψυχή και το πάθος δεν έχουν αλλάξει, αλλά αυτό που έχει αλλάξει είναι το επίπεδο της απόδοσης και της τεχνολογίας για να μεταφέρει το μήνυμα", λέει ο Dana Brown.

Μείνετε συντονισμένοι στο Motomag και στη σελίδα της Red Bull για να μάθετε περισσότερα για την πρεμιέρα, και για την διάθεση των προσκλήσεων!

 

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας!

 

 

 

Θυμηθείτε οι παλιοί το πρώτο φιλμ, και δείτε οι νέοι τον Steve McQueen να κάνει άλματα και να χαίρεται βόλτες, διαμορφώνοντας από την αρχή την άποψη που είχε τότε ο κόσμος για την μοτοσυκλέτα!

ISDE 2025 – Αυτή είναι η ελληνική ομάδα που θα πάει φέτος στο Bergamo

Τρία χρόνια μετά την τελευταία εκπροσώπηση της χώρας μας στο ISDE
ISDE 2025 -  Ελληνική ομάδα
Από τον

Παύλο Καρατζά

30/6/2025

Φέτος θα διεξαχθεί η 99η έκδοση του αγώνα ISDE (International Six Days of Enduro) στο Bergamo της Ιταλίας από 24 έως 29 Αυγούστου. Μέρος στον ιστορικό αυτό αγώνα θα λάβει και η Ελληνική Εθνική Ομάδα Enduro που θα απαρτίζεται από τους Γιάννη Ντεβετζή, Γιώργο Πισιμάνη, Γιώργο Μανωλίδη και Δημήτρη Βαρσάμη

Ας δούμε όμως περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε αναβάτη παρακάτω.

Γιάννης Ντεβετζής

NTEVETZIS

Ο Γιάννης Ντεβετζής αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία Ε2. Ο 22χρονος ξεκίνησε την ενασχόληση του με τους δύο τροχούς, με το άθλημα του Motocross και στην ηλικία των 14 έκανε την μετάβαση στο Enduro. Συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro το 2022, κατακτώντας τον τίτλο στην κατηγορία νέων, ενώ τις δύο επόμενες χρονιές αγωνίστηκε στην κατηγορία Ε1, κατακτώντας την 3η θέση το 2023 και την 2η το 2024. Φέτος βρίσκεται στην 6η θέση της κατηγορίας Ε2.

 

Γιώργος Πισιμάνης

PISIMANIS

Ο Γιώργος Πισιμάνης είναι 37 ετών και αγωνίζεται στην  κατηγορία Ε2. Έχει αναδειχθεί κυπελλούχος το 2015, κατακτώντας το κύπελλο Νοτίου Ελλάδας και πρωταθλητής της κατηγορίας Ε2 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2023, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 2η θέση της κατηγορίας Ε3. Για τη σεζόν που διανύουμε, βρίσκεται στην 7η θέση της κατηγορίας Ε2.

 

Γιώργος Μανωλίδης

GiorgosManolidis

O Γιώργος Μανωλίδης είναι 44 ετών και ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία στο Enduro, συμμετέχοντας στο Attika Enduro Cup το 2007, κερδίζοντας μάλιστα την γενική και το κύπελλο στην κατηγορία E1. Έχει μεγάλη εμπειρία στο άθλημα και μάλιστα έχει συμμετέχει και σε διεθνείς αγώνες. Το 2010, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Ε3 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro. Το 2023 κατετάγη 2ος και το 2024 3ος στην κατηγορία Ε3. Την τρέχουσα σεζόν, βρίσκεται στην 5η θέση της κατηγορίας Ε2.

 

Δημήτρης Βαρσάμης

varsamis

Ο Δημήτρης Βαρσάμης είναι 37 ετών και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro. Στέφθηκε πρωταθλητής το 2021, 2022 και 2024 στην κατηγορία Ε1 και φέτος προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας Ε3. Μάλιστα μαζί με τους Παναγιώτη Κακολύρη, Γιάννη Χασάπη και τον “δικό μας” Κίμων Καράμπελα κατέκτησαν την 13η θέση στο ISDE του 2022, ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Εμείς σαν MOTO, ευχόμαστε στα μέλη της Εθνικής Ομάδας που θα μας εκπροσωπήσουν στον ιστορικό αυτό αγώνα να το διασκεδάσουν και να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.