Αυτή την πρεμιέρα δεν πρέπει να την χάσεις: "On Any Sunday: The Next Chapter"!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/3/2015

Λίγες μέρες πριν την επίσημη ευρωπαϊκή κυκλοφορία της, η πολυαναμενόμενη ταινία "On Any Sunday: The Next Chapter",  το remake της θρυλικής ταινίας του '70 για τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 21:00 στο ιστορικό σινεμά Ατλαντίς, στη Δάφνη. Παρόντες θα είναι ο σκηνοθέτης Dana Brown και ο κορυφαίος αναβάτης Robbie Maddison, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου αλλά και ένας εκ των πρωταγωνιστών!

Το 1971, ο παραγωγός Bruce Brown κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ που θα άλλαζε τον τρόπο που ο κόσμος έβλεπε τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους. Τώρα, ήρθε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο. Αυτή τη φορά, ο γιος του Bruce και καταξιωμένος σκηνοθέτης Dana Brown, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή του αρχικού film, είναι ώρα για το "On Any Sunday: The Next Chapter"!

"Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του “On Any Sunday- The next Chapter” πριν από ένα χρόνο γνωρίζαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πούμε μια εντελώς μοναδική ιστορία που ωστόσο εξακολουθεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αρχικής. Η καρδιά, η ψυχή και το πάθος δεν έχουν αλλάξει, αλλά αυτό που έχει αλλάξει είναι το επίπεδο της απόδοσης και της τεχνολογίας για να μεταφέρει το μήνυμα", λέει ο Dana Brown.

Μείνετε συντονισμένοι στο Motomag και στη σελίδα της Red Bull για να μάθετε περισσότερα για την πρεμιέρα, και για την διάθεση των προσκλήσεων!

 

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας!

 

 

 

Θυμηθείτε οι παλιοί το πρώτο φιλμ, και δείτε οι νέοι τον Steve McQueen να κάνει άλματα και να χαίρεται βόλτες, διαμορφώνοντας από την αρχή την άποψη που είχε τότε ο κόσμος για την μοτοσυκλέτα!

Δίχρονη Vespa 407 κυβικών αποδίδει 102 ίππους και μπορείς να την αποκτήσεις [Video]

Το συγκεκριμένο κιτ κινητήρα θα πωλείται προς 10.000 ευρώ
vespa
Από τον

Παύλο Καρατζά

6/5/2026

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ονομάζεται Project 407 και φέρει την υπογραφή της Egig Performance που κατασκεύασε μία δίχρονη μονοκύλινδρη Vespa που αποδίδει 102 ίππους και μπορεί να ξεπεράσει τα 200 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στην βελτίωση των Vespa και ιδρύθηκε το 2017 στην Ιταλία. Η τρέχουσα παραγωγή της εταιρείας ανέρχεται σε περίπου 130 κινητήρες ετησίως, που προορίζονται όχι μόνο για Ιταλούς πελάτες. Οι μηχανικοί της δουλεύουν πάνω στο project 407 τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχουν ετοιμάσει μία Vespa που αποδίδει 102 ίππους στις 11.000 στροφές και 7.65 kg.m ροπής στις 10.000 στροφές.

Ο κινητήρας της είναι δίχρονος μονοκύλινδρος 407 κυβικών και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Erich Oberpertinger, μπορεί να κινήσει το σύνολο με ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα. Την τροφοδοσία του κινητήρα έχουν αναλάβει δύο καρμπυρατέρ διαμέτρου 42 mm, που προέρχονται από την εποχή των δίχρονων μοτοσυκλετών του MotoGP. 

Vespa

Η εταιρεία Egig Performance πουλάει και έτοιμο κιτ κινητήρων και ο κινητήρας Egig 407 προορίζεται για μια πολύ μικρή ομάδα αναβατών, αφού θα κατασκευαστούν μόλις πέντε τέτοιοι κινητήρες, με την τιμή τους να κυμαίνεται στα 10.000 ευρώ.

Ετικέτες