Γράφτηκε από: 

Triumph Bonneville Street Scrambler 2017

Με τον Carl Fogarty παρόντα η Triumph παρουσίασε το νέο της Scrambler, με βάση το Street Twin των 900cc που έδειξε το 2016. Οι διπλές εξατμίσεις δεξιά, σήμα κατατεθέν των Scrambler της Triumph, υπάρχουν κι εδώ, μαζί με διαφορετική εργονομία: Πιο ψηλό τιμόνι, πιο μπροστά τα μαρσπιέ. Τα αμορτισέρ είναι μακρύτερα, κι ο εμπρός τροχός μεγάλωσε από τις 17 στις 19 ίντσες.

Οι ζάντες είναι με ακτίνες, και φοράνε Metzeler Tourance. Και το πλαίσιο είναι προσαρμοσμένο στο Scrambler, και με επιλογές όπως το αφαιρούμενο σελάκι συνεπιβάτη που αλλάζει με σκάρα (που δίνεται μαζί με την μοτοσυκλέτα). Φυσικά, υπάρχει ABS και traction control, όπως και προαιρετικά κιτ που κατεβάζει την ιπποδύναμη από τους 54 ίππους στους 47, για τα διπλώματα Α2.

Βασίλης Καραχάλιος


Κι ενώ μπορεί να φαίνεται πολύ old school, κάτω από την εμφάνιση υπάρχει και ride by wire (για να μπορεί να έχει traction control), το ABS, φώτα LED, συμπλέκτη torque assist, immobilizer στο κλειδί και USB για να φορτίζεις τα γκατζετάκια. Σε σχέση με το παλιό αερόψυκτο, η Triumph λέει πως το νέο υγρόψυκτο Scrambler καίει 36% λιγότερο. Κι αν η εμφάνισή του κατά τη γνώμη σας χρειάζεται ενίσχυση, υπάρχουν πάνω από 150 αξεσουάρ ειδικά για το Street Scrambler.