MotoGP Jack Miller: Και ο γάμος στις προετοιμασίες του Αυστραλιανού GP

Όλα έτοιμα για το GP της πατρίδας του
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

10/10/2022

Φωτογραφίες του γάμου του έδωσε στην δημοσιότητα ο Jack Miller ανακοινώνοντας πως παντρεύτηκε την σύντροφό του, Ruby Adriana Mau το περασμένο Σάββατο.

Ο γάμος τελέσθηκε στην Townsville, γενέτειρα του Jack Miller και ήταν όλα προκαθορισμένα από τον περασμένο Μάρτιο για να λάβουν μέρος παράλληλα με τον αγώνα στην έδρα της οικογένειας.

Η οικογένεια Miller, πλέον, έχει ήδη περιορίσει τους εορτασμούς και έχει μπει στην διαδικασία προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα.

 

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες