Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

36η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa - Ο απολογισμός

66 Λέσχες και ομάδες έδωσαν το παρόν

Μετά από διετή απουσία του event λόγω του Κορωνοιού, αναβάτες Vespa από συνολικά 66 λέσχες και ομάδες -ανάμεσα τους και 22 λέσχες του εξωτερικού-, ταξίδεψαν στην Καβάλα για να συμμετάσχουν στην 36η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Vespaholic Kavala Club:

"Με 500 επισκέπτες και 400 περίπου συμμετοχές ολοκληρώθηκε η 36η Πανελλήνια συνάντηση Vespa στην Καβάλα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων, vespisti από συνολικά 66 λέσχες και ομάδες, ταξίδεψαν στην Καβάλα για να συμμετάσχουν στη γιορτή του αγαπημένου μας δίκυκλου.  Μεταξύ τους 22 λέσχες του εξωτερικού και πάνω από 80 συμμετέχοντες, από Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Τσεχία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Σλοβενία και Σερβία κ.α.  

Τα τελευταία χρόνια, και με τις ενέργειες του Vespa Club Hellas, έχει αναπτυχθεί μία στενή σχέση μεταξύ των Βαλκανικών λεσχών Vespa, με αποτέλεσμα την σταθερή παρουσία συμμετέχων τους στις Πανελλήνιες Συναντήσεις.  

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης τηρήθηκε εξ ολοκλήρου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία περιλαμβάνοντας, πανέμορφες, γραφικές, οδικές διαδρομές, επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής,  βουτιές σε ποτάμι και θάλασσα, μουσικά πάρτι, συναυλίες, οδηγικούς διαγωνισμούς και απονομές και βέβαια τη μεγάλη κλήρωση μιας Vespa  και πολλών άλλων δώρων.

Αισθανόμαστε τυχεροί, καθώς είχαμε την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Δήμου και της Περιφερειακής ενότητας Καβάλας, των ναυτιλιακών εταιριών Seajets & Attica Group που προσεγγίζουν το λιμάνι της Καβάλας, της Piaggio Hellas, της Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και της Bacardi Hellas. Από τους μεγάλους χορηγούς δεν έλειπαν και τοπικές επιχειρήσεις όπως η Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ, η Σχολή Εκπαίδευσης Πιλότων Egnatia Aviation και ο δικός μας φανό-βαφέας Σοφοκλής Σαμπανίδης.

Τους ευχαριστούμε θερμά!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομική Δ/νση Καβάλας για την μέριμνά τους στις μετακινήσεις μας εντός του αστικού ιστού, τους υποστηρικτές μας που μας προσέφεραν πλούσια δώρα για την κλήρωση της λαχειοφόρου, το κάμπινγκ Αλέξανδρος για την υπέροχη φιλοξενία και το Ακόντισμα για τις μοναδικές μουσικές στιγμές. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στους Δημότες της πόλης μας που αγκάλιασαν την εκδήλωση μας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία μας γεμίζει χαρά και μας δίνει τη δύναμη να διοργανώσουμε με ακόμα περισσότερη όρεξη τις μελλοντικές μας εκδηλώσεις και -γιατί όχι- μία από τις επόμενες πανελλήνιες συναντήσεις."