4.032 κλήσεις και ακινητοποίηση 86 οχημάτων από την Τροχαία στις 28/11/23

Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται με εντατικούς ελέγχους σε όλη την επικράτεια
Αστυνομικοί έλεγχοι
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/11/2023

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια στις 28 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, όπου βεβαιώθηκαν 4.032 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και ακινητοποιήθηκαν 86 οχήματα.

Στους ελέγχους δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά –19.652– άτομα και –15.447– οχήματα, ενώ

  • προσήχθησαν –843– άτομα,
  • συνελήφθησαν –578– άτομα για διάφορα αδικήματα,
  • βεβαιώθηκαν –4.032– παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
  • ακινητοποιήθηκαν –86– οχήματα και
  • κατασχέθηκε –1-.

Ενδεικτικά, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν:

  • στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν –1101– έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν -7- άτομα και βεβαιώθηκαν -144- παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.,
  • στην περιοχή της Κηφισιάς, ελέγχθηκαν –39- άτομα, προσήχθη ένα και βεβαιώθηκαν -12- παραβάσεις για Κ.Ο.Κ. και
  • στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκαν -8- έλεγχοι ατόμων.

Στο ίδιο πλαίσιο, ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στη Στερεά Ελλάδα σε σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη παραβατικότητα και ειδικότερα σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, όπου:

  • ελέγχθηκαν –298- άτομα,
  • προσήχθησαν –22– άτομα,
  • συνελήφθησαν -15- άτομα και
  • βεβαιώθηκαν –27–  παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Περαιτέρω, διενεργήθηκε πλήθος ουσιαστικών ελέγχων σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο αυτό σε περιοχές του Δήμου Δράμας, Φλώρινας, Ηλείας και Β΄ Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκαν -51- έλεγχοι ατόμων, -2- προσαγωγές και βεβαιώθηκαν -4- παραβάσεις Κ.Ο.Κ για επισφαλή φόρτωση.

Παρόμοιες δράσεις έλαβαν χώρα σε σταθμούς τρένων σε ολόκληρη την επικράτεια όπου ελέχθησαν -488- άτομα.

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες