70 Χρόνια Vespa στην Ελλάδα - 70 χρόνια Piaggio Francesco

Εορταστική εκδήλωση στις 2/11/2022
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/11/2022

Στις 2 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο κατάστημα Piaggio Francesco Καλλιρρόης, γιορτάστηκαν τα 70 χρόνια ιστορίας της οικογένειας Μαντζουράνη που συνδέεται τόσο στενά με την ιταλική εταιρία Vespa και το θρυλικό μοντέλο της.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Piaggio Francesco:

"Η ιστορία της Piaggio στην Ελλάδα ξεκινά κάπως τυχαία, από τη συνάντηση του Βρετανού William Rees, του ιδιοκτήτη του ιπποδρόμου, με τον Enrico Piaggio στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, όπου η γνωριμία αυτή οδήγησε σε μια συνεργασία και ο Rees έγινε ο πρώτος αντιπρόσωπος της Piaggio στην Ελλάδα, και έτσι την ίδια χρονιά, δηλαδή το 1952, οι πρώτες Vespa έκαναν την εμφάνισή τους στην Αθήνα. Το πρώτο κατάστημα της Piaggio άνοιξε το 1953 στην Πανεπιστημίου. Την ίδια χρονιά ξεκινά και η σχέση της οικογένειας Ματζουράνη με την ιταλική εταιρία καθώς ο Σταύρος Μαντζουράνης ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβε σαν υπάλληλο ο Rees στην εταιρία. Για να ξεκινήσει την εμπορική του σχέση με την Piaggio το '68 όταν άλλαξε ο αντιπρόσωπος και ο Σταύρος Μαντζουράνης ανέλαβε το κατάστημα στη λεωφόρο Συγγρού, για να δώσει αργότερα το όνομα του γιού του και έτσι να δημιουργηθεί η "Piaggio Francesco".

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου, στο κατάστημα της Καλλιρρόης, έγινε μια μικρή εκδήλωση για να γιορταστούν τα 70 χρόνια ιστορίας της οικογένειας Μαντζουράνη που συνδέεται τόσο στενά με την ιταλική εταιρία και το θρυλικό μοντέλο της, και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα Vespa GTS, που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία όπως το keyless σύστημα και τα led φωτιστικά αλλά διαθέτει και μια νέα ανάρτηση εμπρός."

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες