7ο Κυνήγι Θησαυρού από τον ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.

Παιχνίδι πλοήγησης με On-Off μοτοσυκλέτα σε μικτή βατή διαδρομή, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024
ΣΥΜΟΦΕ Κυνήγι Θησαυρού
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/5/2024

Ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. ανακοινώνει την διεξαγωγή του 7ου Κυνηγιού  θησαυρού την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ένα παιχνίδι πλοήγησης με On-Off μοτοσυκλέτα, που είναι ανοιχτή σε όλους ανεξαρτήτως αν είναι μέλη ή όχι του συλλόγου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ.:

"Ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. πιστός στους στόχους του να προσφέρει στο χώρο της μοτοσυκλέτας, διοργάνωσε και διεξάγει ακόμα ένα κυνήγι θησαυρού, μια εκδήλωση ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές.

Στο κυνήγι μας μπορεί να συμμετάσχει κάποιος ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.  ή όχι και είναι εντελώς δωρεάν για όλους. 

Ακολουθούν αναλυτικά πληροφορίες.

Τι είναι το κυνήγι θησαυρού?
Είναι παιχνίδι πλοήγησης σε μικτή διαδρομή, βατοί χωματόδρομοι και επαρχιακοί ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι.

Ποιος είναι ο στόχος?
Οι συμμετέχοντες καλούνται εκτός από το να βρουν τη σωστή διαδρομή, ακολουθώντας το road book, να βρουν και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις-γρίφους που ζητούνται, όσο περισσότερες σωστές απαντήσεις τόσο υψηλότερη βαθμολογία.

Τι κερδίζουν όσοι διακριθούν?
Σαμπάνιες, κύπελλα και μετάλλια περιμένουν όσους διακριθούν και αναμνηστικά για όλους τους υπόλοιπους.

Που είναι η εκκίνηση και ο τερματισμός?
Η διαδρομή ξεκινάει από το "Χωριάτικο" στον Άγιο Στέφανο (Εκκίνηση 09:30 π.μ.) και διασχίζοντας πραγματικά υπέροχα τοπία, καταλήγει μετά από 45 περίπου χλμ, στην παραλία Μικρό Σέσι.

Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες συμμετοχής?
Ναι, τρεις

  • Μονοκάβαλοι
  • Δικάβαλοι
  • Ομάδες (μέχρι 3 μοτο)

Τι μηχανή πρέπει να έχω για να λάβω μέρος στο κυνήγι?
Οποιαδήποτε on-off μοτοσυκλέτα, μικρή ή μεγάλη. 

Τι χρειάζεται για τη συμμετοχή?

  • Μοτο με πινακίδα κυκλοφορίας,
  • κράνος, κοντέρ,
  • διάθεση για διασκέδαση.

Τι δεν χρειάζεται?
Να πληρώσεις, η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή?
Μέχρι 30 λεπτά πριν την εκκίνηση. 

Τι θα μου είναι χρήσιμο να έχω μαζί μου?

  • Πόσιμο νερό
  • Μαγιό - πετσέτα (αν θες να κάνεις μια βουτιά στον τερματισμό)
  • Σακίδιο (για να βάλεις το κύπελλο)."

Την Πέμπτη 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση στο χώρο της λέσχης, 20:30 – 22:00.

Πληροφορίες: Τάσος 6932408867
www.symofe.gr,  fb: ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Υψηλή τεχνολογία κρατώντας την παραγωγή στην Ελλάδα
DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/5/2024

Με μία διαφορετική βραδινή εκδήλωση σε αέρα Μιλάνου με επίσημο ενδυματολογικό κώδικα, και ακριβώς όπως θα διοργάνωνε μία αντίστοιχη ιταλική εταιρεία, η ελληνική DNA High Performance Filters γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, σε ένα Gala που αναδείκνυε τα φίλτρα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, στον μέγιστο βαθμό.

Υπό την έννοια ενός εξαρτήματος που σε συντροφεύει σε όλη την διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας καθώς δεν το αλλάζεις παρά μόνο το καθαρίζεις και το φροντίζεις, τα φίλτρα της DNA κερδίζουν επάξια τα φώτα της δημοσιότητας πριν κρυφτούν μέσα στο φιλτροκούτι, ή το αντικαταστήσουν σε κάποιο επόμενο στάδιο αναβάθμισης.

Κι από την στιγμή που βοηθούν τον κινητήρα να κερδίσει ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την καύση και την κατανάλωση, αποτελούν και το πρώτο στάδιο σε κάθε βελτίωση. Για αυτό και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την DNA είναι η αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα νέα μοντέλα, ταυτόχρονα με την πρώτη τους εμφάνιση στα καταστήματα, πολλές φορές και νωρίτερα. Διότι πολλοί ιδιοκτήτες αγοράζουν φίλτρο της DNA με την παραγγελία της νέας μοτοσυκλέτας τους και πριν αυτή τους παραδοθεί!

Για να φτάσουν όμως να αποτελούν την πρώτη επιλογή, η οικογένεια Νικολαΐδη έδωσε έναν αγώνα να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της, σε κάθε διαφορετική αγορά ανά την υφήλιο καθότι αποτελεί μία καθαρά εξαγωγική εταιρεία με την Ελλάδα να αποτελεί μικρό ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών της - Παρόλο που έχει υψηλό ποσοστό διείσδυσης στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τον παραπάνω αγώνα, η DNA έδωσε -και δίνει συνεχώς- έναν ακόμη ξεχωριστό: Να κρατήσει την γραμμή παραγωγής εντός συνόρων, μία δύσκολη διαδικασία στην οποία εμμένει.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Όλη αυτή η ανοδική πορεία που αντανακλάται στην σημερινή εμπορική επιτυχία της DNA, αναπτύχθηκε σε μία συγκινητική συζήτηση που διεύθυνε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της οικογένειας. Παρουσιάστηκαν οι τρόποι, η αγωνία, οι θυσίες, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από κάθε περίοδο της λειτουργίας της DNA, με την οικογένεια να τις μοιράζεται με τους καλεσμένους της, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να κρύψει την συγκίνησή της.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Πολλές από αυτές τις ιστορίες και τις θυσίες, μπορούσε κανείς να τις καταχωρήσει σε κεφάλαια ανά όνομα φίλτρου, ένα στοιχείο που φανερώνει τον λόγο που όσα κατασκευάζει η DNA ξέφυγαν από το στάδιο του φίλτρου και έγιναν προϊόντα τεχνολογίας. Η αγωνιστική τους χρήση σε παγκόσμια πρωταθλήματα από εργοστασιακές ομάδες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παραπάνω θέση.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Στη συνέχεια της βραδινής εκδήλωσης η DNA Filters χαιρέτισε ένα προς ένα τους καλεσμένους της και ευχήθηκε για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα με περισσότερες εταιρείες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας. Με την δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας και μία υγιέστατη σταδιακή παράδοση της σκυτάλης που αποτελεί “case study” για τα ελληνικά δεδομένα και την προσκόλληση στο micromanagement που κατά κόρον παρουσιάζουν οι ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων, η DNA τρέχει ήδη τις εξελίξεις ώστε στο επόμενο επετειακό Gala που θα διοργανώσει να έχει εδραιωθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

 

Η DNA High Performance Filters γιόρτασε  με ένα εντυπωσιακό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας και υπεροχής.

     Την Τετάρτη στις 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιηθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

     Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα της εταιρείας.

     Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: "Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”

Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε “ Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας." ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “ η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά  έργα που θα ανεβάσουν την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά, στην κατάταξη των εξιδεικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

     Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία και την αριστεία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

     Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ετικέτες