ΑΜΟΤΟΕ - Εκδρομή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧGP στο Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας

Από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου
AMOTOE MX
Από το

motomag

4/8/2023

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος θα πραγματοποιήσει τετραήμερη εκδρομή από τις 1 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου για παρακολούθηση του αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στο Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας.

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου στην πίστα motocross του Αφιόν Καραχισάρ θα διεξαχθούν, εκτός από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP και MX2, και ο αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών MXWOMEN, καθώς και ο αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX250.

Το πρόγραμμα του εκδρομικού έχει ως εξής:

Παρασκευή 01/09

08:00 Εκκίνηση από Καβάλα, άφιξη στο Αφιόν Καραχισάρ το απόγευμα (829 χλμ.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, επίσκεψη στην περιοχή. Συμμετοχή στο Afyon Motofest.

Σάββατο 02/09

09:00 Εκδρομικό στην χώρα του μυθικού βασιλέα Μίδα, την Φρυγία. Επιστροφή και παρακολούθηση του αγωνιστικού προγράμματος. Απογευματινή περιήγηση στην πόλη, δείπνο, συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Afyon Motofest.

Κυριακή 03/09

Παρακολούθηση των αγώνων, επισκέψεις στα paddocks και στο campus – MXGP village.

Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, στον χώρο του ΜΧGP, στα πλαίσια του Afyon Motofest, πραγματοποιούνται συναυλίες, bazaar, και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, η είσοδος στις οποίες συμπεριλαμβάνεται στην συμμετοχή.

Δευτέρα 04/09

Αναχώρηση – Επιστροφή

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 300 € με κάρτα, 320 € χωρίς και περιλαμβάνει τρείς διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο στο Jura Hotel Afyon Thermal (πέντε αστέρων – 550 μέτρα από την πίστα), εισιτήρια του αγώνα με paddock pass και είσοδο στους χώρους του Φεστιβάλ, και αναμνηστικά-δώρα. H διαμονή σε μονόκλινο επιβαρύνεται με 45 €/ημέρα.

Για πληροφορίες/συμμετοχές στο τηλ. 6932 762769 (Στέλιος Κορέλης) και στο [email protected].

Για όσους χρειάζονται διαμονή στην Καβάλα πριν την αναχώρηση ή και μετά την επιστροφή, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχείο, κατόπιν συνεννοήσεως.

Ετικέτες

BMW F 450 GS: Σπάει τις τιμές από τώρα! Από 6.590€ στην Ελλάδα μέχρι Δεκέμβριο 2025!

Ο πόλεμος τιμών ξεκίνησε νωρίς!
BMW F 450 GS πόλεμος τιμών
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/11/2025

Ανακοινώσαμε την τιμή του νέου BMW F 450 GS στα 7.090 Ευρώ, λίγες ημέρες πριν αυτή παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA και έχουμε ήδη την πρώτη έκπτωση που φέρνει το μαγευτικό 6άρι μπροστά, αφαιρώντας 500€ για όποιον παραγγείλει από τώρα και έως τον Δεκέμβριο.

Η τιμή της βασικής έκδοσης στα 7.090€ παραμένει ως έχει, είναι η σωστή, όμως υπάρχει προωθητική ενέργεια της BMW που κόβει οριζόντια 500 Ευρώ από κάθε μοτοσυκλέτα και σκούτερ της γκάμας αν η παραγγελία γίνει μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Αν και σημαντικό ποσό, έχει μικρό αντίκτυπο στην αγορά ενός M1000XR, για παράδειγμα, και ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντική διαφορά στην μικρή, Made in India, BMW F 450 GS, ιδιαίτερα τώρα που ο ανταγωνισμός στην κατηγορία της είναι ότι πιο πολεμικό υπάρχει στην αγορά της μοτοσυκλέτας.

Βέβαια, όπως συμβαίνει με ΚΑΘΕ νέα BMW, όποιος παραγγείλει την βασική έκδοση θα περιμένει αρκετά, γιατί θα ανήκει στην μειοψηφία. Για να ικανοποιήσει την ζήτηση η BMW θα φέρει στην Ελλάδα την πρώτη παρτίδα αποτελούμενη μόνο από την έκδοση Trophy η οποία έχει Τελική Προτεινόμενη Λιανική Τιμή με Φόρους 7.929,99 € χωρίς τις ζάντες με τις οποίες εμφανίστηκε στην EICMA. Αυτό σημαίνει πως αντίστοιχα μειώνεται και εκεί η τιμή για όποιον παραγγείλει εντός του έτους. Χαρακτηριστικό είναι πως όσες προπαραγγελίες έχουν μπει μέχρι στιγμής, είναι όλες για την Trophy.

Η προωθητική αυτή ενέργεια έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτή την κατηγορία που ενώ δεν είχε πολλούς εκπροσώπους μέχρι πριν από λίγα χρόνια, πλέον θα φτάσει τα 15 μοντέλα που μπορούν να γίνουν και περισσότερα, αν ανοίξει κανείς λίγο ακόμη το εύρος κυβισμού.

Το BMW F 450 GS αναμένεται στην Ελλάδα μετά το Πάσχα 2026.

 

Ετικέτες