ΑΜΟΤΟΕ - Μαθήματα Motocross με τον Davide Degli Esposti

18-19 Ιουνίου 2023, στην πίστα Motocross στις Κρηνίδες
ΑΜΟΤΟΕ ΜΧ μαθήματα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/6/2023

Η ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει μαθήματα Motocross για παιδιά, για τις κατηγορίες ΜΧ65, ΜΧ 85, MX 125 το 2ήμερο 18-19 Ιουνίου 2023 (Κυριακή-Δευτέρα)στην πίστα motocross στις Κρηνίδες. Τα μαθήματα θα κάνει ο Ιταλός Davide Degli Esposti που πρωταγωνίστησε σε Motocross και Supercross σε Ιταλία, Ευρώπη, αλλά και Αμερική.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΑΜΟΤΟΕ:

"Το κόστος των μαθημάτων του διημέρου είναι 120€ και οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω των Σωματείων και του συστήματος ΑΜΟΤΟΕ. Η εμπειρία του εκπαιδευτή θα βοηθήσει σημαντικά τα παιδιά μας, όντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προπόνηση και χρήσιμες γνώσεις πάνω στο αγαπημένο τους αντικείμενο.

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή: Ο DavideDegliEsposti που γεννήθηκε στην Μπολόνια, 21/3/1979, είναι Ιταλός αγωνιζόμενος στο Motocross και Πρωταθλητής Ευρώπης στο Supercross το 2003. Σε ηλικία δεκατριών ετών ξεκίνησε το motocross το 1992,κι έκανε το ντεμπούτο του στους αγώνες. Τα επόμενα χρόνια πετυχαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά και πολλούς τραυματισμούς. Ωστόσο, οι πολυάριθμες εμπειρίες στο ιταλικό πρωτάθλημα Motocross θα τον οδηγήσουν στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο το 1996. Το 1997 ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να μείνει εκτός για 10 μήνες μακριά από τους αγώνες.

Το 1999 είχε την πρώτη του εμπειρία στο Supercross. Την επόμενη χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocrossμε Suzuki 125.

Το 2001 μεταπήδησε στα πρωταθλήματα supercross, χωρίς όμως να εγκαταλείψει τελείως το παραδοσιακό Motocross. Με την ομάδα MD Racing του MicheleDoria κερδίζει το Ιταλικό Πρωτάθλημα Supercross και τερματίζει 4ος στο Motocross. Το 2003 κέρδισε το εθνικό Πρωτάθλημα Supercross 125cc και το Ευρωπαϊκό στα 250cc. Την επόμενη χρονιά ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο πρωτάθλημα AMA Supercross, στα 125 της Ανατολής, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην 21η θέση.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο γαλλικό πρωτάθλημα Supercross (SX Tour), κατακτώντας τον τίτλο το 2003.

Palmares
• 1992: 2ος Ιταλικό Πρωτάθλημα MinicrossSenior
• 1994: 3ος Ιταλικό Πρωτάθλημα MotocrossCadets 125 (Honda)
• 1995: 2ος Ιταλικό Πρωτάθλημα MotocrossJunior 125 (Honda)
• 1996: 13ος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross 125 (Suzuki)
• 1999: 8ος Ιταλικό πρωτάθλημα SeniorMotocross(Husqvarna)
• 2000: ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross125 (Suzuki)
• 2001: 4ος Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross (Suzuki)
• 2001: Πρωταθλητής Ιταλίας MotocrossSenior (Suzuki)
• 2001: Πρωταθλητής Ιταλίας Supercross (Suzuki)
• 2002: Πρωταθλητής ΙταλίαςSupercross 125 (Suzuki)
• 2003: Πρωταθλητής ΙταλίαςSupercross 125 (Suzuki)
• 2003: Ευρωπαίος Πρωταθλητής Supercross 250 (Suzuki)
• 2003: Supercross SX Tour Πρωταθλητής Γαλλίας (Suzuki)
• 2004: 5οςΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supercross 125 (Suzuki)
• 2004: 21ος AMA Supercross 125 – East Coast (Suzuki) – τραυματισμός
• 2005: 5ος Ιταλικό Πρωτάθλημα Supercross 125 (Suzuki)
• 2005: 7ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supercross 125 (Suzuki)
• 2005: 5ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supercross 250 (Suzuki)
• 2006: Πρωταθλητής ΙταλίαςSupercross (Suzuki)
• 2006: 6ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supercross (Suzuki)
• 2006: Νικητής Pesaro Supercross (Suzuki
• 2007: 2οςΙταλικό Πρωτάθλημα Supercross (Suzuki)
• 2007: 3ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supercross (Suzuki)
• 2008: Πρωταθλητής Ιταλίας Supercross (Suzuki)
• 2009: 2ος Γαλλικό Πρωτάθλημα Supercross SX Tour (Suzuki )
• 2010: 3ος Γαλλικό Πρωτάθλημα Supercross SX Tour (Suzuki)"

Ετικέτες

KTM 890 Adventure, 890 Adventure R - Με δώρο το KTM TECH PACK

KTM 890 Adventure
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Σε μια ακόμη προσφορά προχωρά ο επίσημος εισαγωγέας της ΚΤΜ στη χώρα μας, αυτή τη φορά για τα 890 Adventure μοντέλα της αυστριακής εταιρείας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ.

"Οι νέες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R έχουν σχεδιαστεί για να κατακτήσουν κάθε διαδρομή, από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου εξερευνήσεις. Με κορυφαία τεχνολογία και την αυθεντική αγωνιστική κληρονομιά της KTM, αυτές οι μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και ευελιξία, προσφέροντας υψηλή οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμένες με τον κορυφαίο κινητήρα των 889cc, ο οποίος αποδίδει ισχύ 105 ίππων και ροπή 100 Nm, προσφέρει δυναμική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με σύστημα Ride-by-Wire για άμεση απόκριση στο γκάζι, προηγμένα προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη και πλαίσιο κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό χάλυβα για εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση, η KTM 890 ADVENTURE προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, ενώ η έκδοση R ενσωματώνει αναρτήσεις WP XPLOR με μεγαλύτερη διαδρομή για καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Το ηλεκτρονικό πακέτο ξεκλειδώνει μοναδικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις για βελτιωμένη οδηγική εμπειρία: Το παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα Rally Mode, το σύστημα Quickshifter+, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και προς τις δυο κατευθύνσεις, το σύστημα MSR (Motor Slip Regulation) που αποτρέπει την ολίσθηση του πίσω τροχού κατά την επιβράδυνση και το πάντα χρήσιμο για τουρισμό μεγάλων αποστάσεων σύστημα cruise control.

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Ανακαλύψτε τις νέες, πλήρως εξοπλισμένες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R που πλέον διαθέτουν δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης έως τέσσερα έτη, δωρεάν οδική βοήθεια αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ."