Αναβάτης και συνεπιβάτιδα μοτοσυκλέτας έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσε μπροστά τους δεξαμενή νερού από προπορευόμενο όχημα

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος Σχηματαρίου, το βράδυ της Κυριακής
Δυστύχημα στο Σχηματάρι
Από το

motomag

13/1/2025

Ένας 53χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας και η 45χρονη σύζυγός του σκοτώθηκαν όταν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν δεξαμενή νερού που είχε πέσει στο οδόστρωμα, έπεσαν με ταχύτητα στις μπαριέρες της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου το βράδυ της Κυριακής 12/1.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μπαγκαζιέρα, όμως πιο πρόσφατες αναφέρουν πως το ογκώδες αντικείμενο που έπεσε στον δρόμο μπροστά στον μοτοσυκλετιστή ήταν τελικά δεξαμενή νερού.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 12 Ιανουαρίου, υπό κακές καιρικές συνθήκες, με τον αναβάτη να προσπαθεί να αποφύγει τη δεξαμενή, προσκρούοντας στις μπαριέρες. Αναβάτης και συνεπιβάτης διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τους σώσουν.

Ο οδηγός που οδηγούσε το όχημα από το οποίο έπεσε στο οδόστρωμα το αντικείμενο παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνελήφθη από τους άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Θηβών.

Η έρευνα της Τροχαίας για το συμβάν συνεχίζεται.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00