Ανάκληση Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale - Για ελαττωματικό πίσω αμορτισέρ

Υπάρχουν μοτοσυκλέτες και στη χώρα μας
motomag Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale: Ανάκληση για ελαττωματικό πίσω αμορτισέρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/9/2023

Με την υπ. Αρ. Α 12/02317/23 ειδοποίηση της αρμόδιας ευρωπαϊκής Υπηρεσίας (RAPEX) αναφέρεται η ανάκληση του μοντέλου V100 Mandello Aviazione Navale της Moto Gucci λόγω ελαττωματικού πίσω αμορτισέρ, καθώς υπάρχει η πιθανότητα αυτό είτε να σπάσει είτε να αποκολληθεί από το σημείο στήριξης του με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Η πρώτη επίσημη αναφορά στη RAPEX για αυτό το θέμα έγινε στην Γαλλία, αφορά μοντέλα παραγωγής 2022-2023, και ισχύει και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως την Ελλάδα. Ο κωδικός της ανάκλησης από το σύστημα RAPEX είναι A12/02317/23, ενώ ο κωδικός έγκρισης τύπου του V100 Mandello Avazione Navale είναι ο e13*168/2013*01513*02.

Σε επικοινωνία μας με την ελληνική αντιπροσωπεία της Moto Guzzi, Piaggio Hellas A.E. ενημερωθήκαμε πως η ανάκληση ισχύει και για μοτοσυκλέτες που υπάρχουν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις μοτοσυκλέτες στη χώρα μας με τους ιδιοκτήτες τους να έχουν ενημερωθεί με έγγραφη ειδοποίηση ώστε να προβούν σε επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο της μάρκας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη διορθωτική παρέμβαση. Επιπρόσθετα στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Moto Guzzi υπάρχει ειδική ενότητα, όπου κάθε ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αυτόνομα αν το όχημά του συμμετέχει ή όχι σε μια καμπάνια ανάκλησης.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες