Ανατριχιαστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στην Ευελπίδων την Κυριακή 17/11 [VIDEO]

Οδηγός περνάει με φορτηγάκι πάνω από αναβάτη και στη συνέχεια εξαφανίζεται
Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/11/2024

Ένα φρικιαστικό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη συνέβη στην οδό Ευελπίδων στην Αθήνα, έξω από τα δικαστήρια, στη διασταύρωση με Ευβοίας στις 20:00 την Κυριακή 17/11/2024.

Εκεί ένας οδηγός κλούβας  έπεσε πάνω σε αναβάτη δικύκλου, τον παρέσυρε, ενώ συνέχισε αφρενάριστος περνώντας με τις ρόδες του πάνω από το σώμα του πεσμένου αναβάτη, και εξαφανίστηκε από το σημείο του ατυχήματος!

Δεν εξετάζουμε το ποιος έφταιγε για την αρχική σύγκρουση καθώς οι εικόνες από τη βιντεοκάμερα που κατέγραψε το συμβάν μας δείχνουν τα γεγονότα αφού τα δυο οχήματα έχουν συγκρουστεί, και δεν βλέπουμε τι έχει προηγηθεί.

Είναι όμως αδιανόητο για εμάς, να οδηγείς ένα οποιοδήποτε όχημα, να νιώθεις πως περνάς πάνω από ένα ανθρώπινο κορμί (το φορτηγάκι σηκώθηκε στον αέρα μάλιστα!) και να μην σταματάς να βοηθήσεις. Άσχετο με το αν φοβάται κανείς τυχόν "λιντσάρισμα" από τους παρευρισκόμενους, το να μην σταματάς είναι δείγμα ανύπαρκτης ανθρωπιάς και ηθικής. 

Ο αναβάτης που ενεπλάκη στο ατύχημα αναζητεί πληροφορίες για το φορτηγάκι ΕΔΩ, ενώ το γεγονός πως πάνω στο βαν υπάρχει λογότυπο εταιρείας θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Φιλε οδηγε μηχανης προσεχε πολυ οταν οδηγας , ο αλλος δεν σε προσεχει Προκάλεσε ατύχημα και εγκατέλειψε το σημείο ατυχήματος. Το συμβάν έγινε στην οδό Ευελπίδων και Ευβοίας στις 20:00 την Κυριακή. Παρακαλούμε όποιον έχει πληροφορίες για το όχημα ή τον οδηγό να επικοινωνήσει με τον https://www.facebook.com/profile.php?id=100017465328596

Posted by Γιώργος Βίλλας on Wednesday, November 20, 2024
Ετικέτες

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος δώρισε δύο ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Can-Am στην ελληνική αστυνομία

Πρόκειται για μία Can-am Pulse και μία Origin
Can
Από το

motomag

18/12/2025

Σήμερα στις 18 Ιανουαρίου 2025 η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος έκανε δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία δύο Can-Am  ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος συγκεκριμένα δώρισε τα μοντέλα:

Μία Can-Am Pulse,που προσφέρει αυτονομία έως και 160 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 130 χλμ./ώρα. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3.

Pulse

Μπροστά βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB διαμέτρου 41 mm και διαδρομής 140 mm και πίσω αμορτισέρ της SACHS με διαδρομή 140 mm. Στα φρένα βρίσκουμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.

Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 177 κιλά.

Μία Can-Am Origin,που προσφέρει αυτονομία έως και 145 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ και η Origin μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3. Μάλιστα η μοτοσυκλέτα φέρει αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές (255 mm) για να μπορεί να κινηθεί και στο χώμα. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.

Origin

Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 187 κιλά.

Μάλιστα πίσω ακριβώς από τον Πρόεδρο του Ομίλου διακρίνει κανείς και το ελληνικό ηλεκτρικό scooter NOOS που κατασκευάζεται από τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος και έχει πάρει ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.