Αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναβάτη μοτοσυκλέτας

Συνέβη τις πρωινές ώρες της 13-8-2024 στη Λ. Κηφισού στο ύψος της εξόδου Αγ. Ι. Ρέντη
Αναζητούνται πληροφορίες
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/8/2024

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναβάτη μοτοσυκλέτας που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 13-8-2024 στη Λ. Κηφισού στο ύψος της εξόδου Αγ. Ι. Ρέντη.

Στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα εξής: "Την Τρίτη 13-8-2024, μεταξύ 07:45 και 08:10 ώρα, στη Λ. Κηφισού, πριν την έξοδο προς Αγ. Ι. Ρέντη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά (στο ύψος του καταστήματος «INFOQUEST»), περιοχή Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 2104139263-264-270."

Ετικέτες

Τροχονόμος πέταξε κώνο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας στην Ονδούρα [VIDEO]

Αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν σταμάτησε σε σήμα συναδέλφου
Τροχονόμος πέταξε κώνο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας στην Ονδούρα [VIDEO]
Από το

motomag

9/12/2025

Ταχύτατα κινήθηκαν οι διαδικασίες στην Ονδούρα για τον αστυνομικό που έριξε κώνο οδικής σήμανσης πάνω σε αναβάτη μοτοσυκλέτας που περνούσε από μπροστά του.

Παρόλο που φορούσε κράνος, το χτύπημα στον λαιμό ήταν αρκετό, όπως και το βάρος του κώνου σε συνδυασμό με την κίνηση της μοτοσυκλέτας και ο αναβάτης έχασε τις αισθήσεις του ενώ ακόμη βρισκόταν πάνω στην μοτοσυκλέτα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο μοτοσυκλετιστής και να χτυπήσει ακόμη περισσότερο πέφτοντας καθότι διακρίνεται πως δεν έχει τον έλεγχο των κινήσεών του.

Αρχικά είχε μεταδοθεί πως του έγινε σήμα και δεν σταμάτησε, δικαιολογία που εξακολουθεί να μην δίνει απάντηση για τις επιλογές του αστυνομικού. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν αργότερα πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και ο αστυνομικός είχε δείξει εκνευρισμό για τις μοτοσυκλέτες στο σημείο, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο προς τον συγκεκριμένο αναβάτη.

Ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, λίγες μόνο ώρες μετά το περιστατικό με τον αναβάτη να εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

 

 

Posted by Moto Magazine Greece on Tuesday, December 9, 2025

 

Ετικέτες