Αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναβάτη μοτοσυκλέτας

Συνέβη τις πρωινές ώρες της 13-8-2024 στη Λ. Κηφισού στο ύψος της εξόδου Αγ. Ι. Ρέντη
Αναζητούνται πληροφορίες
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/8/2024

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναβάτη μοτοσυκλέτας που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 13-8-2024 στη Λ. Κηφισού στο ύψος της εξόδου Αγ. Ι. Ρέντη.

Στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα εξής: "Την Τρίτη 13-8-2024, μεταξύ 07:45 και 08:10 ώρα, στη Λ. Κηφισού, πριν την έξοδο προς Αγ. Ι. Ρέντη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά (στο ύψος του καταστήματος «INFOQUEST»), περιοχή Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 2104139263-264-270."

Ετικέτες

Νεκρή μητέρα τριών παιδιών σε σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο στο Βόλο

Σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο 20χρονου οδηγού τα ξημερώματα
Νεκρή μητέρα τριών παιδιών σε σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο στο Βόλο
Από το

motomag

14/9/2025

Στις 4 τα ξημερώματα στην οδό Κυρίλλου με Θράκης σύμφωνα με τοπικό μέσο, 48 αναβάτρια δικύκλου που επέστρεφε στο σπίτι της, πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με την μητέρα τριών παιδιών να βρίσκεται στο οδόστρωμα χτυπημένη στο κεφάλι και περίπου 20 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει πως δεν φορούσε κράνος και οδηγούσε εκείνη την στιγμή για πολύ μικρή απόσταση προερχόμενη από γειτονικό σπίτι.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και ανακηρύχθηκε νεκρή.

Έγινε προσπάθεια εντοπισμού του συζύγου ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και εκείνη την ώρα είχε βάρδια. Ενημερώθηκε από την Τροχαία να μεταβεί στο Νοσοκομείο Βόλου και εκεί οι γιατροί του ανακοίνωσαν το τραγικό γεγονός όπου και κατέρρευσε. Ο ίδιος ανέφερε στο taxydromos.gr πως δεν έχει βρει το κουράγιο να ενημερώσει τα παιδιά του και έχει ζητήσει την συνδρομή ψυχολόγων. Η κηδεία της 48χρονης θα γίνει την Τρίτη, κατόπιν αυριανής νεκροψίας.

Ο 20χρονος οδηγός που έχει συλληφθεί, έχει υποστεί και σε αλκοτέστ και αναμένονται τα αποτελέσματα με την Τροχαία Βόλου να έχει αναλάβει την διελεύκανση.