Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 450 RALLY με όφελος 500€

Στα 7.495€ μέχρι τέλος του μήνα!
KOVE 450 Rally προσφορά
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/11/2023

Άνοιξε πριν από λίγο η πλατφόρμα για την Ελλάδα, όπου θα μπορεί να γίνει προπαραγγελία του νέου 450 RALLY από την KOVE!

Μαζί με το μεσαίο Adventure και το motocross μοντέλο της, το 450 RALLY έχει γίνει σημείο συζήτησης από την περσινή ακόμη EICMA που το είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Μετά από την καλή πορεία που είχε στο φετινό Dakar και τα νέα για την ακόμη πιο έντονη ενασχόληση της KOVE στο πιο απαιτητικό RALLY του κόσμου, η προσμονή για το νέο RALLY συνέχιζε αυξανόμενη.

Το δέλεαρ της KOVE είναι πως υπόσχεται μία RALLY μοτοσυκλέτα σε κόστος που συναντά κανείς μεσαίου κυβισμού on-off για καθημερινή χρήση.

Η προσφορά που ισχύει από σήμερα, μεγαλώνει την ψαλίδα με άλλες RALLY μοτοσυκλέτες ακόμη περισσότερο καθώς από τα 7.995€ που θα κοστίζει στην Ελλάδα, για τις επόμενες ημέρες και έως τέλος Νοεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την προπαραγγείλουν στα 7.495€.

Περισσότερα για το μοντέλο και τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να δείτε εδώ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ενημερώνει πως ο χρόνος παράδοσης είναι εντός τετραμήνου, που σημαίνει πως όσο το δυνατόν νωρίτερα παραγγείλει κανείς, τόσο πιο γρήγορα θα παραλάβει, και επαναλαμβάνουμε πως η έκπτωση αυτή θα ισχύει έως τις 30/11/2023.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: kovemoto.gr/model/450rally

KOVE 450Rally Παρουσίαση

 

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες