Από την Ταϊλάνδη - Αξεσουάρ και κιτ για να μεταμορφώσεις Monkey, DAX κ.α. σε ότι μπορείς να φανταστείς

Σε bagger, adventure, cruiser στιλ και σε οτιδήποτε... μεταξύ των παραπάνω!
Advance Automotive Accessories
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

11/4/2023

Η εταιρεία Advance Automotive Accessories έχει έδρα την Ταϊλάνδη, και ειδικεύεται στην παραγωγή αξεσουάρ και κιτ για να μετατρέψει κανείς τα Honda Monkey, Dax, MSX125, CT125, C125 αλλά και πολλά ακόμη δημοφιλή στην ασιατική χώρα μοντέλα σε ακραίες custom δημιουργίες.

Η εταιρεία έχει υπό την ομπρέλα της τέσσερις ξεχωριστές μάρκες αξεσουάρ, που ακούν στα ονόματα MotozAAA, Motolordd, MonQeyKing και AsurA, ενώ κατασκευάζει τόσο One-off δημιουργίες για άγρα πελατών, όσο και αξεσουάρ και εντυπωσιακά κιτ που μπορεί να αγοράσει ο καθένας για να μετατρέψει τη μοτοσυκλέτα, το παπί ή το scooter του σε κάτι μοναδικό.

Το design γίνεται 100% από τους Ταϊλανδούς σχεδιαστές της εταιρείας, ενώ το 95% των αξεσουάρ κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη, με το 5% να εισάγεται από γειτονικές ασιατικές χώρες.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας τα κιτ είναι εύκολα στην τοποθέτηση, ενώ οι δημιουργίες του έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς customizing, που ανθούν στην Ασία.

Bagger kit

Εμείς ξεχωρίσαμε το κιτ που μετατρέπει το Honda Monkey σε touring / bagger μοτοσυκλέτα αμερικάνικου τύπου...

Streamlined locomotive

το κιτ που εμπνέεται από κλασικά streamlined βρετανικά τρένα...

Mitsubishi

το κιτ που βασίζεται στο μαχητικό Mitsubishi A6M2 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου...

Africa Twin

εκείνο που μετατρέπει το μικρό μοτοσυκλετάκι της Honda σε Africa Twin...

Cruiser

το cruiser Dax...

XLV750R

το Z α-λα Honda XLV750R...

Rally style

ένα CT125 Rally bike...

...και πολλά ακόμη -δείτε την παρακάτω γκαλερί.

Φαντασία και δημιουργικότητα, με αποτελέσματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες