Άρωμα WD-40 για να μυρίζεις σαν μηχανικός

Τέλειος συνδυασμός με λεκιασμένα ρούχα από γράσο και λάδια
open wd 40
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

26/1/2023

Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, μιλάμε σοβαρά! Η εταιρεία αρωμάτων MSCHF που εδρεύει στο Brooklyn παρουσίασε ένα καινούριο άρωμα που υπόσχεται ότι μυρίζει ακριβώς όπως το γνωστό πολυχρηστικό σπρέι WD-40 που χρησιμοποιείται σχεδόν απ’ όλους τους μηχανικούς και “μάστορες” κάθε είδους, χάρη στην ιδιότητά του να απορροφά την υγρασία και να προσφέρει ένα λεπτό φιλμ λίπανσης στις επιφάνειες, προστατεύοντάς τες, ενώ έχει ταυτόχρονα ελαφρές αντισκωριακές ιδιότητες, βοηθώντας στο ξεβίδωμα σκουριασμένων βιδών, κολλημένων κλειδαριών κ.τ.λ. Το όνομά του το πήρε από τον αριθμό πρωτοκόλλου που χρησιμοποιούσε το εργαστήριο κατά της δοκιμές που έκανε για τη δημιουργία του, δηλαδή είναι η 40η χημική σύνθεση που δοκίμασαν μετά από 39 αποτυχημένες που είχαν προηγηθεί. Σήμερα βέβαια το όνομα WD-40 υπάρχει σε διαφορετικών ειδών προϊόντα, διότι είναι πλέον Trademark εταιρείας κατασκευής χημικών και όχι μόνο στο δημοφιλές σπρέι.

wd 40 perfium

Πάντως η MSCHF ισχυρίζεται πως το άρωμα WD-40  μυρίζει ακριβώς όπως το γνωστό μας σπρέι και θα σε κάνει να μυρίζεις και εσύ σαν να τελείωσες τη γενική επισκευή κινητήρα φορτηγού… Κι αν όλα αυτά σαν ακούγονται αστεία ή έστω σκέπτεστε πως θα είχε πλάκα να το κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο σας, είναι γιατί δεν έχετε ακούσει ακόμα την τιμή του!

Για το άρωμα WD-40 θα πρέπει να πληρώσετε 48 δολάρια Αμερικής χωρίς τους φόρους και χωρίς το κόστος των μεταφορικών. Οπότε αναρωτιόμαστε γιατί να μην πάρουμε με 10 ευρώ το πολύ ένα σπρέι WD-40 για να ψεκάσουμε τα ρούχα μας και με το υπόλοιπο να φτιάξουμε και εκείνη την κλειδαριά στην πόρτα της εξώπορτας που έχει κολλήσει.  

Motoway Test Ride Event στη Θεσσαλονίκη

6 Ημέρες, 3 Brands , 1 Εμπειρία
test ride motoway
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

2/3/2026

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε. διοργανώνει test ride στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 59) από τη Δευτέρα 9 έως και το Σάββατο 14 Μαρτίου, στο οποίο θα είναι διαθέσιμα τα παρακάτω μοντέλα των Morbidelli, Benelli και ASUS:

  • Morbidelli: T125X, SC125LX, Ν300, F352, T352X, T502X
  • Benelli: TRK 702X
  • Asus: CrossX 125

Παράλληλα με τις οδηγικές δοκιμές, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για δώρα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προβούν σε online κράτηση μέσω του επίσημου συνδέσμου της εταιρείας, ώστε να εξασφαλίσουν τη δοκιμή του μοντέλου που επιθυμούν.

Για τη συμμετοχή στη δοκιμαστική οδήγηση, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας:

1. Δίπλωμα οδήγησης (σε φυσική μορφή),

2. Αστυνομική ταυτότητα (σε φυσική μορφή),

3. Το δικό σας κράνος.

Στοιχεία Εκδήλωσης:

Τοποθεσία: Motoway, Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνίες: 9 - 14 Μαρτίου

Ώρες: 10:00 - 19:00

Κρατήσεις: https://form.jotform.com/260562908479065/