Αττική Οδός – Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλετιστή

Το συμβάν έλαβε χώρα την Δευτέρα 24/6, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της Μεταμόρφωσης
motomagΑττική Οδός – Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλετιστή
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

25/6/2024

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Δευτέρα 24/6, όταν νταλίκα παρέσυρε αναβάτη μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, ο οδηγός της νταλίκας εγκατέλειψε το σημείο.

Αποτέλεσμα ήταν λίγη ώρα αργότερα, ο αναβάτης να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, προσθέτοντας το όνομά του στην μακρά λίστα των ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί στην άσφαλτο από την αρχή του χρόνου.

Το δυστύχημα συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της εξόδου προς Λεωφόρο Ηρακλείου, στην Μεταμόρφωση. Εξαιτίας του, έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας, δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση, από τον κόμβο της Πεντέλης μέχρι και το ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης.

Η κ. Καζηλιέρη Γεωργία αναζητά να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα που στέρησε την ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας, βασιζόμενη σε αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να περνάνε εκείνη την ώρα από το σημείο. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ: 6973062707

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.