Black Friday στην BMW Motorrad Vagianelis

Έως και 35% έκπτωση στον εξοπλισμό αναβάτη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/11/2022

H Black Friday στην BMW Motorrad Vagianelis είναι γεγονός, με τις προσφορές να ισχύουν έως 30/11/2022 και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της BMW Motorrad Vagianelis:

"Μη το χάσετε! Ελάτε μέχρι 30/11 στο κατάστημά μας και αποκτήστε εξοπλισμό αναβάτη με έως και 35% έκπτωση!

Δυνατότητα για ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

*Ισχύει μέχρι 30/11 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων."

H Norton ανακοινώνει 3 έτη εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

Με δυνατότητα μεταβίβασης και μεταξύ ιδιοκτητών
Norton 3 Year Warranty
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

21/11/2025

Μετά την αρχική παρουσίαση των τεσσάρων νέων μοντέλων της, η εταιρεία ανακοίνωσε στην έκθεση του Birmingham τριετή εγγύηση σε όλα τα νέα μοντέλα της, δίχως περιορισμό χιλιομέτρων και μάλιστα με δυνατότητα μεταβίβασης της μεταξύ ιδιοκτητών.

Τα τέσσερα νέα μοντέλα της Norton, Manx, Manx R, Atlas Atlas GT τα πρωτοείδαμε στην EICMA με τις εντυπώσεις να ποικίλουν από χλιαρές, κυρίως στο αισθητικό σκέλος, έως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στο κομμάτι του εξοπλισμού.

Norton

Τώρα στην έκθεση μοτοσυκλέτας MCL στο Birmingham η εταιρεία, που πλέον βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της ινδικής TVS, ανακοίνωσε και την εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών, δίχως περιορισμό στα διανυθέντα χιλιόμετρα, στην βρετανική αγορά.

Norton

Η εγγύηση αυτή καλύπτει και οδική βοήθεια, με την Norton να αναφέρει επίσης ότι θα προσφέρει μια υπηρεσία στους αναβάτες που θα μπορούν να ζητούν βοήθεια και να παρακολουθούν την πρόοδο των service μέσω της εφαρμογής Norton.

Norton

Το εργοστασιακό πρόγραμμα εγγύησης μπορεί μάλιστα και να μεταβιβαστεί μαζί με την μοτοσυκλέτα, ενώ έγινε αναφορά και σε προγράμματα περαιτέρω επέκταση της, αλλά και σε διετή εγγύηση, σε όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ και ανταλλακτικά, δείχνοντας μια κάποια σιγουριά που ελπίζουμε να είναι δικαιολογημένη, έχοντας αφήσει πίσω της τα τεχνικά ζητήματα του παρελθόντος.

Περιμέναμε κάτι καλύτερο τώρα που δουλεύει υπό τις πλάτες της εύρωστης ινδικής TVS, με την τεράστια κεφαλοποίηση. Κι αυτό γιατί η KTM, δηλαδή η άλλη εταιρεία που τώρα έχει τις πλάτες μίας πιο εύρωστης ακόμη ινδικής εταιρείας, της Bajaj, δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση.

Να μην ξεχνάμε επίσης πως η UM Motors, μία μικρότερη σε κεφαλοποίηση εταιρεία δίνει σε όλο τον κόσμο, οπουδήποτε έχει αντιπρωσπεία, 10 χρόνια εγγύηση!
Για τις μάρκες που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να επενδύσει επάνω τους, η επέκταση της εγγύησης είναι η καλύτερη επιλογή και η Norton που έχει ένα μακρί σερί από χρεωκοπίες και σκαμπανεβάσματα έκανε ένα μικρό πρώτο βήμα, θα μπορούσε εύκολα να ήταν δρασκελισμός εμπρός.