Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

BMW Motorrad Days 2019 με Ελληνική συμμετοχή: DCR-018 επίσημη καλεσμένη!

Η BMW προσκάλεσε την DNA στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση!

Ξεκίνησαν σήμερα τα BMW Motorrad Days, η μεγάλη ετήσια συνάντηση των BMW στο Garmisch, που φέτος όμως έχει και μία επίσημη ελληνική συμμετοχή, μία μοτοσυκλέτα που η BMW Motorrad από το Μόναχο, ζήτησε οπωσδήποτε να υπάρχει στο Garmisch προσκαλώντας την DNA ως επίσημη συμμετοχή!

Η DCR-018 επιλέχτηκε από την BMW ως μία ξεχωριστή μοτοσυκλέτα που πρέπει να υπάρχει στην τεράστια εκδήλωση, μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης με 40.000 μοτοσυκλετιστές, προσκαλώντας την DNA High Perfomance Filters. Η ελληνική εταιρία αποδέχτηκε την πρόσκληση δείχνοντας την DCR-018 στο γερμανικό κοινό και ταυτόχρονα τα φίλτρα που την κάνουν μοναδική στον κόσμο και αποτελούν ένα 100% ελληνικό προϊόν!

Στο Garmisch η BMW αναδεικνύει όλα της τα concept και επιλεγμένα custom, τα υψηλότερα στελέχη της παρευρίσκονται εκεί συνομιλώντας με τον κόσμο, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει από ζωντανή μουσική, μέχρι παρουσιάσεις μοντέλων και test ride ολόκληρης της γκάμας.

Οι ίδιοι οι επισκέπτες αποτελούν άλλωστε και μία ζωντανή έκθεση, καθώς καταφθάνουν από σχεδόν 40 διαφορετικές χώρες και ορισμένοι από αυτούς έχουν μία σειρά από τα πιο διαφορετικά και πιο περίεργα BMW που υπάρχουν, είτε γιατί είναι βαμμένα πράσινα φωσφόριζέ, είτε γιατί έχουν πάνω τους προβιές, ρεζερβουάρ με μπύρα και ένα σωρό περίεργες μετατροπές…

Η ελληνική παρουσία είναι αξιόλογη, με αρκετούς Έλληνες να καταφθάνουν οδικώς στα γερμανικά σύνορα με την Αυστρία. Στους Εκθέτες η DNA με το δικό της περίπτερο που αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα και την DCR-018 να κάνει την δουλειά για την οποία κατασκευάστηκε, να τραβά δηλαδή το βλέμμα του κόσμου, αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή να προσφέρουμε στο εξωτερικό, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας!

 

Tags: