Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιστρέφει στην Ελλάδα

Το φημισμένο σχολείο μοτοσυκλέτας ξανά στη χώρα μας
California Superbike School - Ερχεται στην Ελλάδα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2023

Η διάσημη σχολή οδήγησης μοτοσυκλέτας επιστρέφει στην Ελλάδα υπό νέα διεύθυνση και κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 την ερχόμενη εβδομάδα.

Το περιοδικό MOTO γίνεται χορηγός επικοινωνίας του California Superbike School και θα φιλοξενεί στο περίπτερό του μοτοσυκλέτα της σχολής αλλά και εκπροσώπους της που θα είναι στην διάθεση του κοινού. Ταυτόχρονα πλοηγοί της σχολής θα συνδράμουν στην διεξαγωγή των test ride σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμετρικά του Εκθεσιακού Κέντρου – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το παρών θα δώσει και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού σκέλους του California Superbike SchoolGary Adshead, ένας από τους μόλις έξι εκπαιδευτές της σχολής παγκοσμίως που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί προσωπικά από τον ιδρυτή της, τον Keith Code.

Ο Gary καθώς και Έλληνες εκπαιδευτές της σχολής θα βρίσκονται στον χώρο των test ride όλες τις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, ενώ θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες γύρω από την οδήγηση μοτοσυκλέτας και scooter.

Ελάτε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας να γνωρίσετε το καινούργιο πρόσωπο του California Superbike School στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το California Superbike School επικοινωνήστε απευθείας με το [email protected]

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία καταστρέφει πάνω από 200 παράνομα δίκυκλα [Video]

Στο πλαίσιο της εκστρατείας καταπολέμησης του εγκλήματος
newyork
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/5/2026

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης κατέστρεψε με μπουλντόζα περισσότερα από 200 σκούτερ, μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες στο Staten Island την περασμένη Τρίτη (12/5), στο πλαίσιο της εκστρατείας της πόλης κατά των παράνομων και μη καταχωρημένων οχημάτων.

Η πράξη αυτή δημοσιοποιήθηκε ως προειδοποίηση προς τους παραβάτες που δεν δηλώνουν τα οχήματά τους και συχνά τα χρησιμοποιούν για τη διάπραξη εγκλημάτων.

Παρακάτω μπορεί να δείτε και το επίμαχο video:

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, τουλάχιστον 5.700 “επικίνδυνα παράνομα οχήματα” έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής από την αρχή του 2026, μια αύξηση 10% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2025.

Το παραπάνω γεγονός ίσως συνδέεται και με τον θάνατο ενός μωρού από αδέσποτη σφαίρα, με τους υπόπτους να διαφεύγουν με ένα παράνομο δίκυκλο.

Ετικέτες