Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιστρέφει στην Ελλάδα

Το φημισμένο σχολείο μοτοσυκλέτας ξανά στη χώρα μας
California Superbike School - Ερχεται στην Ελλάδα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2023

Η διάσημη σχολή οδήγησης μοτοσυκλέτας επιστρέφει στην Ελλάδα υπό νέα διεύθυνση και κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 την ερχόμενη εβδομάδα.

Το περιοδικό MOTO γίνεται χορηγός επικοινωνίας του California Superbike School και θα φιλοξενεί στο περίπτερό του μοτοσυκλέτα της σχολής αλλά και εκπροσώπους της που θα είναι στην διάθεση του κοινού. Ταυτόχρονα πλοηγοί της σχολής θα συνδράμουν στην διεξαγωγή των test ride σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμετρικά του Εκθεσιακού Κέντρου – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το παρών θα δώσει και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού σκέλους του California Superbike SchoolGary Adshead, ένας από τους μόλις έξι εκπαιδευτές της σχολής παγκοσμίως που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί προσωπικά από τον ιδρυτή της, τον Keith Code.

Ο Gary καθώς και Έλληνες εκπαιδευτές της σχολής θα βρίσκονται στον χώρο των test ride όλες τις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, ενώ θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες γύρω από την οδήγηση μοτοσυκλέτας και scooter.

Ελάτε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας να γνωρίσετε το καινούργιο πρόσωπο του California Superbike School στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το California Superbike School επικοινωνήστε απευθείας με το [email protected]

Δύο χρόνια στέρηση οδήγησης στον αναβάτη που προσπάθησε να φύγει! Δίωξη για 5 αδικήματα

Στοχευμένη ενέργεια για μοτοσυκλέτες χωρίς πινακίδες
Δύο χρόνια στέρηση οδήγησης στον αναβάτη που προσπάθησε να φύγει! Δίωξη για 5 αδικήματα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

12/12/2025

Εξέδωσε ενημέρωση η ΕΛΑΣ για το χθεσινό περιστατικό που καταγράφθηκε από κάμερα ασφαλείας, κατά το οποίο αναβάτης μοτοσυκλέτας προσπάθησε να φύγει από μπλόκο της Τροχαίας σε όλο το πλάτος της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες, πως ήταν μία ενέργεια με στόχο τις μοτοσυκλέτες, διακόπτοντας πλήρως την κίνηση σε όλα τα ρεύματα της Αττικής Οδού με ευθύνη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 

Συνολικά βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις για στέρηση ή δυσδιάκριτες κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης κτλ, ενώ αφαιρέθηκαν 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 12 άδειες κυκλοφορίας και 10 κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Δύο χρόνια στέρηση οδήγησης στον αναβάτη που προσπάθησε να φύγει! Δίωξη για 5 αδικήματα

Στο τμήμα όμως διανυκτέρευσε ένας 28χρονος πολίτης και σήμερα το πρωί πηγαίνει στον Εισαγγελέα γιατί προσπάθησε να διαφύγει από το συγκεκριμένο μπλόκο.

Αναβάτης μοτοσυκλέτας προσπάθησε να διαφύγει από μπλόκο στην Αττική Οδό και αυτό δεν πήγε ιδιαίτερα καλά [VIDEO]

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης από ένστολο αστυνομικό.

Η ΕΛΑΣ του καταλογίζει επίσης τραυματισμούς δύο αστυνομικών και πρόσκρουση σε μοτοσυκλέτα τρίτου, που επίσης τον είχαν σταματήσει για έλεγχο.

Διαπιστώθηκε επί τόπου στο σημείο ότι στις 27 Οκτωβρίου αστυνομικοί του Τμήματος Καματερού είχαν αφαιρέσει την άδεια ικανότητας του 28χρονου οδηγού για χρονικό διάστημα 365 ημερών, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο και είδαν πως είχε μόνο δίπλωμα αυτοκινήτου και όχι μοτοσυκλέτας. Για τον λόγο αυτό του επιβλήθηκε αμέσως πρόστιμο 865 Ευρώ και επιπλέον αφαίρεση του διπλώματος για 425 ημέρες.

Ο Εισαγγελέας θα αποφανθεί σήμερα για τις υπόλοιπες κατηγορίες.