Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιστρέφει στην Ελλάδα

Το φημισμένο σχολείο μοτοσυκλέτας ξανά στη χώρα μας
California Superbike School - Ερχεται στην Ελλάδα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2023

Η διάσημη σχολή οδήγησης μοτοσυκλέτας επιστρέφει στην Ελλάδα υπό νέα διεύθυνση και κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 την ερχόμενη εβδομάδα.

Το περιοδικό MOTO γίνεται χορηγός επικοινωνίας του California Superbike School και θα φιλοξενεί στο περίπτερό του μοτοσυκλέτα της σχολής αλλά και εκπροσώπους της που θα είναι στην διάθεση του κοινού. Ταυτόχρονα πλοηγοί της σχολής θα συνδράμουν στην διεξαγωγή των test ride σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμετρικά του Εκθεσιακού Κέντρου – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το παρών θα δώσει και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού σκέλους του California Superbike School, Gary Adshead, ένας από τους μόλις έξι εκπαιδευτές της σχολής παγκοσμίως που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί προσωπικά από τον ιδρυτή της, τον Keith Code.

Ο Gary καθώς και Έλληνες εκπαιδευτές της σχολής θα βρίσκονται στον χώρο των test ride όλες τις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, ενώ θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες γύρω από την οδήγηση μοτοσυκλέτας και scooter.

Ελάτε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας να γνωρίσετε το καινούργιο πρόσωπο του California Superbike School στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το California Superbike School επικοινωνήστε απευθείας με το [email protected]

Ο Jonathan Rea σε φιλανθρωπική δράση για παιδιά με καρκίνο

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής WorldSBK συμμετείχε σε εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στη Βόρεια Ιρλανδία
Rea
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

27/10/2026

Ο Jonathan Rea βρέθηκε στο Windsor Park του Belfast, για να στηρίξει το Cancer Fund for Children, ολοκληρώνοντας έναν γύρο του ποδοσφαιρικού σταδίου με τη μοτοσυκλέτα του.

Περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες από τον χώρο του ποδοσφαίρου της Βόρειας Ιρλανδίας έδωσαν το “παρών” την περασμένη Κυριακή στο Windsor Park, για φιλανθρωπική δράση. Ανάμεσά τους ήταν και ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής WorldSBK, Jonathan Rea, ο οποίος συμμετείχε με έναν διαφορετικό τρόπο, ολοκληρώνοντας έναν γύρο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο με τη μοτοσυκλέτα του.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών συνεργασίας μεταξύ της Ιρλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Cancer Fund for Children, οργανισμού που στηρίζει παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Συνολικά, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν 120 γύρους γύρω από το γήπεδο, καλύπτοντας απόσταση αντίστοιχη με εκείνη μεταξύ του Belfast και του Daisy Lodge, του θεραπευτικού κέντρου της οργάνωσης.

Στη δράση συμμετείχαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, παλαίμαχοι, αθλητές, οικογένειες και φίλαθλοι. Πέρα από τη συγκέντρωση χρημάτων, η εκδήλωση έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντήσουν οικογένειες που υποστηρίζονται από το Cancer Fund for Children και να ενημερωθούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Rea

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρώσει η Ιρλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον οργανισμό ξεπέρασε τις 180.000 λίρες Αγγλίας, με στόχο να υπερβεί τις 200.000 λίρες έως το τέλος του 2026. Τα χρήματα θα διατεθούν για τη συνέχιση τόσο της εμπρακτικής, όσο και της ψυχολογικής υποστήριξης των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ανδρών της Βόρειας Ιρλανδίας, Michael O'Neill, αναφέρθηκε στη σημασία της δεκαετούς συνεργασίας και της συγκεκριμένης δράσης, τονίζοντας ότι η συγκέντρωση χρημάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχιση του έργου της οργάνωσης.