Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιστρέφει στην Ελλάδα

Το φημισμένο σχολείο μοτοσυκλέτας ξανά στη χώρα μας
California Superbike School - Ερχεται στην Ελλάδα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2023

Η διάσημη σχολή οδήγησης μοτοσυκλέτας επιστρέφει στην Ελλάδα υπό νέα διεύθυνση και κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 την ερχόμενη εβδομάδα.

Το περιοδικό MOTO γίνεται χορηγός επικοινωνίας του California Superbike School και θα φιλοξενεί στο περίπτερό του μοτοσυκλέτα της σχολής αλλά και εκπροσώπους της που θα είναι στην διάθεση του κοινού. Ταυτόχρονα πλοηγοί της σχολής θα συνδράμουν στην διεξαγωγή των test ride σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμετρικά του Εκθεσιακού Κέντρου – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το παρών θα δώσει και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού σκέλους του California Superbike SchoolGary Adshead, ένας από τους μόλις έξι εκπαιδευτές της σχολής παγκοσμίως που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί προσωπικά από τον ιδρυτή της, τον Keith Code.

Ο Gary καθώς και Έλληνες εκπαιδευτές της σχολής θα βρίσκονται στον χώρο των test ride όλες τις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, ενώ θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες γύρω από την οδήγηση μοτοσυκλέτας και scooter.

Ελάτε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας να γνωρίσετε το καινούργιο πρόσωπο του California Superbike School στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το California Superbike School επικοινωνήστε απευθείας με το [email protected]

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου