Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

Casey Stoner - Στην Ελλάδα για διακοπές

Στο νέο TOP-5 των αγαπημένων του προορισμών
Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP Casey Stoner βρίσκεται από τις 27/6 στην Ελλάδα για διακοπές, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα social media, δηλώνοντας πως η χώρα μας βρίσκεται πλέον στο TOP-5 με τους αγαπημένους του προορισμούς στον πλανήτη.
 
Στις αναρτήσεις του στο facebook αλλά και στο Instagram, ο CS7 αλλά και η γυναίκα του, Adrianna, μας δείχνουν το Παναθηναϊκό Στάδιο, αναφέροντας πως “δεν υπάρχουν λόγια να σας εξηγήσουμε πόσο απίστευτο είναι αυτό το μέρος! Το στάδιο όπου ξεκίνησαν όλα, η κοιτίδα των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων”.
 
Σε άλλη ανάρτηση, βλέπουμε τον Casey στον βράχο της Πνύκας, να χαζεύει την Αθήνα με την Ακρόπολη πίσω του, γράφοντας “πρωινός περίπατος με θέα. Το bonus του να υποφέρεις από jet lag.”
Σε μια ακόμη, ο Αυστραλός έχει βάλει φωτογραφία του Ερεχθείου με τις Καρυάτιδες, και γράφει “σήμερα περπάτησα στην Ακρόπολη, αδιανόητο να πιστέψει κανείς πως αυτό εδώ χτίστηκε το 429 π.Χ.”.
 
Φυσικό ήταν στα σχόλια να γίνει ένας σχετικός χαμός με τους Έλληνες θαυμαστές του Αυστραλού, ενώ το βραβείο πηγαίνει στο σχόλιο «Πού είσαι Casey; Έλα στη Λούτσα να φάμε ψάρι».