CFMOTO: Νέος τιμοκατάλογος με όλα τα μοντέλα της γκάμας του 2023
Ισχύει από 11 Απριλίου 2023
Από τον
Μπάμπη Μέντη
11/4/2023
Η MUVUS επίσημος αντιπρόσωπος της CFMOTO στη Ελλάδα έδωσε στην δημοσιότητα τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο λιανικής για όλη την γκάμα των μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων και των δύο εκδόσεων του 800 NK που αναμένεται να έρθει στη χώρα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι νέες προτεινόμενες τιμές λιανικής ισχύουν από τις 11 Απριλίου και είναι οι ακόλουθες:
Piaggio Group: 4 χρόνια εγγύηση για όλα τα scooter του ομίλου
Για τα σκούτερ των Aprilia, Piaggio και Vespa - Όλοι οι κυβισμοί
Από το
motomag
20/5/2025
Την επέκταση της στάνταρ εγγύησης στα τέσσερα (4) χρόνια για όλα τα σκούτερ του ιταλικού ομίλου ανακοίνωσε η Piaggio Hellas.
Ειδικότερα όλα τα σκούτερ των Piaggio, Vespa και Aprilia έως 50 κ.εκ. (με έγκριση τύπου Euro 5) και άνω των 50 κ.εκ. αν έχουν έγκριση τύπου Euro 5+, θα καλύπτονται πλέοπν από τετραετή εγγύηση, από τις 19 Μαΐου.
Βασική προϋπόθεση είναι ο πελάτης να ακολουθεί υποχρεωτικά το κανονικό πλάνο προγραμματισμένης συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο των τριών μαρκών και μετά την πάροδο των δύο (2) πρώτων ετών από την ημερομηνία αγοράς του σκούτερ, η εγγύηση θα επεκτείνεται για ακόμη δύο (2) έτη, χωρίς επιπλέον κόστος, σύμφωνα με τα χιλιομετρικά όρια.
Η νέα εγγύηση, για τέσσερα χρόνια, καλύπτει όλα τα κόστη γνήσιων ανταλλακτικών και εργασίας, που απαιτούνται για την αποκατάσταση της τέλειας λειτουργικότητας των κύριων εξαρτημάτων του σκούτερ σε περίπτωση ελαττώματος.