CFMOTO Test Ride Event 2022: Το πρόγραμμα στις περιοχές της Ελλάδας

Ταξιδεύει έως την Ξάνθη
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

23/5/2022

Τα test rides των μοντέλων της CFMOTO συνεχίζονται και θα ταξιδεύουν έως την Ξάνθη πριν επιστρέψουν στο κέντρο της Αθήνας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα όπως μα το κοινοποίησε η ελληνική αντιπροσωπεία:

 

 

Μετά την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη, σειρά έχουν η Δράμα στις 20-24 Μαΐου, η Ξάνθη στις 26-28 Μαΐου, και κατόπιν το Αιγάλεω στις 3-5 Ιουνίου.

 

CFMOTO test ride events

16-17 Απριλίου Λάρισα

13-15 Μαΐου Θεσσαλονίκη

20-24 Μαΐου Δράμα ΑΛΙΜΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51     Ραντεβού στο : 25210 24087 & [email protected]

26-28 Μαΐου Ξάνθη Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 311-313     Ραντεβού στο : 25410 21180 &[email protected]

3-5 Ιουνίου Αιγάλεω SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ),  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 405   Ραντεβού στο : 2105821869 & [email protected]


 

 

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.